Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salming Race 5 minimalista futócipő - aranyóra

Ne gondolkozz sokat ha tetszik a futócipő, nem tudhatod hányan nézik az oldalt most. Csapj le rá most - 24.000Ft-ot nyerhetsz!

összehasonlít 19 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi cipő akciónk

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Race/Nor Zoom nagyító

18 000 Ft

Drioptriás sportszemüveg

Listaár: 5.500 Ft

Partnerár: 4.950 Ft

5 500 Ft

Regisztrálok

Webáruház

Silva Arc Jet OMC tájoló

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 27 990 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1800 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 27.990 Ft (€75)
Partnerár: 24.990 Ft
Léptékskálák: nincs
Fokbeosztás: segédéktájak számokkal jelölve 1-12-ig
Csillapítás: Antisztatikus szilikonolaj
súlyozás: Északi félteke
Világító pontok: nincsenek
Tájoló típusa: bal vagy jobb csuklóra is húzható
Deklináció állítás: nincs
Tömeg (gramm): 29 g
Tűbeállás sebessége: gyors Jet2.0 tű 0.5sec - 1.5sec
Futás közbeni stabilitás: 20mm stabilizátor korong és dupla csapágy
Garancia: 5 év
Cikkszám: 37904

Termék ismertető

Ha a képre kattintasz, nagyobb méretben már el tudod olvasni

Az Arc Jet OMC az Arc Jet sorozat csuklóra rögzíthető tájolója. Rendelkezik a Silva Jet 2.0 nagyteljesítményű tűvel, felülmúlhatatlan tűstabilitással és az iránytű foglalatában a Spectra beosztással.

A csuklópánt belső oldala gumírozott, méretre lehet állítani.

Spektra navigációs gyűrű

Az Arc Jet S a jól ismert Silva Spectra rendszer modern, frissített változatával és a tájékozódás megkönnyítésére fejlesztették ki. A Spectra rész az iránytű mezőben található hivatkozási jelekből és számokból áll. Csak annyit kell tenned, hogy emlékezz arra a számra, amelyre a tű mutat a Silva 1-2-3 rendszer 2. lépésének elvégzése után. A látóvonal a megfelelő irányba vezet, amíg a tű erre a számra mutat.

JET2.0 iránytű
A JET2.0 irány tű új megoldást alkalmazott a beállási sebesség csökkentésére és irány tartás futás közben stabilitására, miközben a térképolvasást akadályozó kitakarás minél kisebb felületen jelentkezik. A JET2.0 a már korábban megszokott JET széles tű kicsit lecsökkentett mérete, úgy hogy a tű közepe 1/3 arányban átlátszó, és a narancs fehér felosztást egy vékony fekete kontúr teszi markánsabbá, hogy a térkép északjához könnyen viszonyítható legyen vagy a szelence alján lévő segédnyílba az irány rögzítése után könnyen igazítható maradjon. A látható narancs-fehér lapka amit egy nagyon erős kis méretű svédacél mágnes ami a szelencéhez dupla alsó/felső csapágyon rögzítve engedi a lapka gyors irányba állását. A kis tömegű és méretű nagyon erős mágnes könnyedén mozgatja a vékony, részben átlátszó tűt helyettesítő kis tehetetlenségi nyomatékú tűt és stabilizátor korongot az erős mágnes nagyon gyorsan északi irányba lendíti és a szelencében lévő antisztatikus szilikonolaj nem generál semmilyen mágneses indukciót a mozgás során a kis felületű mágneses testen így a tű villámgyorsan megáll, vagy kis em mozdul a tájoló lengése vagy mozgása közben ha vízszintes közeli helyzetben marad. Azaz a tű futás közben is biztosan mutatja a helyes haladási irányt

Silva Spike Jet laptájolók

Silva Spike Jet Silva Spike Jet Zoom Silva Spike Jet Classic

Arc Jet ujjtájolók

Silva Arc Jet OMC Silva Arc Jet C Silva Arc Jet C SSilva Arc Jet Silva Arc Jet S Silva Arc Jet 360

Kiegészítők

Silva Spectra Magnifier Silva Race/Nor Zoom nagyító Silva Compass Case tájolótartó táskaHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!