Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salming Race 5 minimalista futócipő - aranyóra

Ne gondolkozz sokat ha tetszik a futócipő, nem tudhatod hányan nézik az oldalt most. Csapj le rá most - 24.000Ft-ot nyerhetsz!

összehasonlít 19 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi cipő akciónk

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Race/Nor Zoom nagyító

18 000 Ft

Drioptriás sportszemüveg

Listaár: 5.500 Ft

Partnerár: 4.950 Ft

5 500 Ft

Regisztrálok

Webáruház

Silva Arc Jet S tájoló

Termék rendelhető | Rendelési útmutató

Ára: 27 990 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1800 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 27.900 Ft (€ 75)
Partnerár: 24.990 Ft
Léptékskálák: 1:4000; 1:7.500; 1:10.000; 1:15.000
Fokbeosztás: segédéktájak számokkal jelölve 1-12-ig
Csillapítás: Antisztatikus szilikonolaj
Súlyozás - inklináció: Északi félteke
Világító pontok: nincsenek
Tájoló típusa: bal vagy jobb ujjra húzható sporttájoló
Deklináció állítás: nincs
Méret: 86 x 84 x 11 mm
Tömeg (gramm): 26 g
Tűbeállás sebessége: gyors Jet2.0 tű 0.5sec - 1.5sec
Futás közbeni stabilitás: 20mm stabilizátor korong és dupla csapágy
Garancia: 5 év
Cikkszám: bal: 37895; jobb 37896
Választható kivitel
Raktáron jelzéssel rendelhető, azonnal átvehető

Termék ismertető

Ha a képre kattintasz, nagyobb méretben már el tudod olvasni

Új generációs Jet2.0 gyorstűvel szerelte fel az ARC sport tájoló sorozatot a svéd Silva cég, hogy a megszokott megbízhatóság, gyors beállású iránytű mellé nagyobb láthatóságot kaphass miközben a tájolót futás közben a térképen használod. Az ARC JET S jobb és balkezes kivitelben azoknak ideális választás akik a tájolót a térképpel együtt használják és a minél kisebb takarás és a gyors irányleolvasás és a térkép helyes irányban tartása végett alkalmazzák versenyzés közben. Ez a tájoló a leggyorsabbaknak és a kis kezű futóknak ideális választás

Tájoló szelence
A fix, nem forgatható és az irány ellenőrzését a szelencén körbefutó már nem takaró színes, hanem fehér, szürke és átlátszó sávok segítik számokkal jelölve. Korábban a Race Spectra tájolókon három szín és az égtájak jelölése volt. Most ezt lecserélték szürke, fehér és átlátszó színekkel és számokkal jelölik a segédégtájakat, azaz 15°-onként lehet stabilan irányt tartani a tájolóval. A szelence a további felületen átlátszó szelence és a legkisebb felületet takarja ki a térképolvasásból. A szelence alján bevésett irány nyíl mutatja a haladási irányt ha a térképet beforgattad a tű által mutatott északi irányba. Az iránynyíl fekete vonala 78mm hosszú így a leghosszabb átmenethez is könnyedén hozzáilleszthető. Az iránysávok lehetővé teszik az irányba haladást akkor is ha a térkép és a tájoló szétválik, mert a sávokhoz igazítva a tájoló tűjét 1-5° pontosan képesek vagyunk az irányt tartani. A mágneses iránytű lapja narancs/fehér felosztása 2/3 arányban takarja csak a térképen lévő információt.

bal- és jobbkezes alaplappal

JET2.0 iránytű
A JET2.0 irány tű új megoldást alkalmazott a beállási sebesség csökkentésére és irány tartás futás közben stabilitására, miközben a térképolvasást akadályozó kitakarás minél kisebb felületen jelentkezik. A JET2.0 a már korábban megszokott JET széles tű kicsit lecsökkentett mérete, úgy hogy a tű közepe 1/3 arányban átlátszó, és a narancs fehér felosztást egy vékony fekete kontúr teszi markánsabbá, hogy a térkép északjához könnyen viszonyítható legyen vagy a szelence alján lévő segédnyílba az irány rögzítése után könnyen igazítható maradjon. A látható narancs-fehér lapka amit egy nagyon erős kis méretű svédacél mágnes ami a szelencéhez dupla alsó/felső csapágyon rögzítve engedi a lapka gyors irányba állását. A kis tömegű és méretű nagyon erős mágnes könnyedén mozgatja a vékony, részben átlátszó tűt helyettesítő kis tehetetlenségi nyomatékú tűt és stabilizátor korongot az erős mágnes nagyon gyorsan északi irányba lendíti és a szelencében lévő antisztatikus szilikonolaj nem generál semmilyen mágneses indukciót a mozgás során a kis felületű mágneses testen így a tű villámgyorsan megáll, vagy kis em mozdul a tájoló lengése vagy mozgása közben ha vízszintes közeli helyzetben marad. Azaz a tű futás közben is biztosan mutatja a helyes haladási irányt.

Az alaplap sajátosságai
Az alaplap a legelső kiadású Silva NOR kompasz és a második kiadású Race Jet sorozat alaplapjait ötvözi és az irány biztos tartásáért egy új elemmel egészítették ki. Nézzük mik ezek az újdonságok.

Nagyítóval kiegészítveNagyítóval kiegészítve

A doboz tartalma

Silva Spike Jet laptájolók

Silva Spike Jet Silva Spike Jet Zoom Silva Spike Jet Classic

Arc Jet ujjtájolók

Silva Arc Jet OMC Silva Arc Jet C Silva Arc Jet C SSilva Arc Jet Silva Arc Jet S Silva Arc Jet 360

Kiegészítők

Silva Spectra Magnifier Silva Race/Nor Zoom nagyító Silva Compass Case tájolótartó táskaHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!