Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salming Race 5 minimalista futócipő - aranyóra

Ne gondolkozz sokat ha tetszik a futócipő, nem tudhatod hányan nézik az oldalt most. Csapj le rá most - 24.000Ft-ot nyerhetsz!

összehasonlít 19 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

Webáruház

Silva Cross Trail 6X fejlámpa

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 48 900 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1800 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 48.900 Ft (€140)
Partnerár: 44.000 Ft
Áramforrás: 1 x 2.0Ah LiPo, textil rögzítéssel
Felhasználási terület: futás, terepfutás, kerékpározás, sielés
Fényáram: 600 lumen
Hatótáv: 140 m (max fényerőn)
Ház anyaga: ABS, Aluminium, PC, TPU
Súly: 78 g (akkuval együtt 163 g)
Tartozékok - kiegészítők: fejpánt, kerékpáros és sisak adapter
Üzemidő: 5-13 óra üzemmódtól függően
Világítási típusok: erős, közepes, kicsi és villogó
Vízállóság: IPX5 mérsékelten vízálló
Cikkszám: 37814

Termék ismertető

A Siva Cross Trail 6X bátran ajánlható futáshoz, kerékpározáshoz, sífutáshoz. Könnyű, jól kiegyensúlyozott kialakítás, csúszásmentes (szilikon csík) fejpánttal, sisakadapterrel, kerékpáros rögzítővel, hosszabbító kábellel. Működése USB-ről tölthető 2.0Ah LiPo akkumulátorról történik. A töltési szint ellenőrizhető. Hosszú üzemidő, nagy fényerő (600 lumen), vízálló kivitel. A mellékelt kábellel az akkutartót akár zsebre is tehetjük. Ez különösen hideg időben hasznos, mert melegen tartja az akkumulátort/elemet, így az lassabban merül le.

Mint minden Silva fejlámpa, ez is rendelkezik intelligens fénnyel.
Sok más gyártmánynak gyengesége, hogy van egy főfény, ami még a tőlünk elvárt távolságra hatékonyan el is világít, de a közvetlen környezetünk homályba vész, sötétség vesz körül.
Az Intelligent light erre nyújt megoldást. A fókuszált főfény mellett egy szélesebb, határozatlan szélű fénynyalábot is kibocsát, amivel messzire nem látunk ugyan, de a környező bokrokat, lábunk előtti köveket igen. AA típusú elemekkel vagy akkumulátorokkal használható, 4 darab kell belőle.

Az üzemidő nagymértékben függ a használat módjától. Ha állandóan teljesen fényerőn használjuk (600 lumen), akkor 5 órával számolhatunk. Nagy hidegben ez 2,5 órára csökkenhet. Egy átlagos futóedzéshez, versenyhez ez bőven elég, de akár egy éjszakai kiránduláshoz is elegendő (ekkora teljesítmény folyamatosan nem is kell. A hatótáv 140 méter.

Valamit valamiért. A leggyengébb világítási mód (80 lumen) csak 50 méterre hasít, cserébe viszont 13 óráig képes erre (hidegben is 10 óra).

A kettős fénynyaláb változása a lámpa döntésétől függően

A Silva Flow Light technológiáról

A Silva intelligens világítási módja a fókuszált főfény mellett egy szélesebb fénynyalábot is ad, hogy a környezetünket is lássuk magunk körül, ne csak távolra világítson. A sokoldalú felhasználási lehetőséget növeli ennek továbbfejlesztése, a Flow Ligth. A rendszer lényege, hogy a gyors helyzetváltoztatással járó sport (mint pl. kerékpározás) erősen fókuszált, távolra ható főfénnyel világít, a szélesebb, szórt fény mellett. Közepes tempónál (mint pl. a sífutás) ez az arány a szélesebb szórt fény javára változik, míg a relatíve lassabb mozgáshoz igazodva a fókuszált fény helyét átveszi a széles, nem fókuszált fény. A váltás fokozatmentes, a lámpa foncsor döntésének megfelelően változik a foncsor fordításával. Azaz minél jobban a lábunk irányába világítunk, annál jobban a szórt homogén fény veszi át a teljesítményt a központosított távoli erős fénnyel szemben.

Akkumulátor

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!