Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin Instinct Solar GPS-es aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez az okosóra 40.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 99 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi 50% kedvezmény

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

Asics futócipő akció akár -60% kedvezménnyel

Akár 50%-ot is megtakaríthatsz, ha ezek közül az Asics futócipők közül választasz. Jó böngészést kívánunk! Nem találtad meg a legjobbat? Nézd meg teljes kínálatunkat! Gyere be a boltba, segítünk!

összehasonlít

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk webmester tartalomért felelős munkakörbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

Gyártók

+1 év garancia kiterjesztés 150.001 - 200.000Ft listaár értékű termékre

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 12 000 Ft

összehasonlít Értékelés
A termék szállítási költsége 1.500Ft, vagy költség nélkül átvehető üzletünkben, versenyen.

Termék paraméterek

Érvényes termék listaár érték tartomány: 150.001 - 200.000Ft-ig
Garancia időtartama: A gyártói vagy törvényben előírt, vagy forgalmazói garamcián túl 2 év
Garancia érvényesítésének helye: multiNavigátor terepfutók boltja
Egyéb: csak a termék megvásárlásával egyidőben vásárolható

Termék ismertető

Termék garancia kiterjesztést mint lehetőséget azért hoztuk létre, hogy a termék tökéletes működését akár hosszabb időre biztosíthassuk, mint amit törvény vagy a gyártók és importőrök biztosítanak.

A +12 hónap garanciát a törvényben meghatározott feltételek és törvényi előírások szerint biztosítjuk és a gyártói vagy importőri garancia lejártát követően kerül rá sor lásd a jogi nyilatkozatokban.

A garancia azt a célt szolgálja, hogy a okos sportórák és navigációs eszközök működése akár a termék élettartamáig biztosított lehessen. A+ 12 hónap garancia nem vonatkozik a nem rendeltetésszerű használatból eredő károsodásra, a nem gondos ápolás, karbantartás hiányából adódó meghibásodásra, a fizikai sérülésre, a nem vízálló termékek beázása miatti károsodásra.

Amennyiben a hiba, nem megfelelőség kijavítása a garanciális időn belül 30 napnál tovább tart az alkatrész beszerzése végett és késlekedése miatt, úgy a garanciát vállaló multinavigátor terepfutók boltja a javítás időtartamára csere órát/navigációt biztosít hasonló tudású eszközt.

Nyilatkozat: A jelen garancia kiterjesztés csak és kizárólag a feltüntetett lista ár értéktartományon belül megvásárolt termékre érvényes, és kizárólag a termék megvásárlásával együtt érvényesíthető. Megvásárlást követően a garancia kiterjesztés jogának megvásárlásra nincs lehetőség.

A garanciakiterjesztés értéktartománya: a garancia-kiterjesztés érvényes, mindenkor a termék lista ára lapján figyelembe vet érték. ( listaár az az ár amit a gyártó vagy importőr ajánlásban fogalmaz meg, ettől kedvezményekkel akciókkal mi is mint kereskedők sokszor eltérünk) Azaz a paramétertáblában feltüntetett lista ár a mérvadó és nem a kosár ár.