Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Asics Gel Kayano ... futócipő - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a futócipő 24.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 39 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB napi 50% akcio

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Webáruház

Salomon ADV SKIN 5 SET futómellény (piros)

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 39 000 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 39.000 Ft
Partnerár: 35.000 Ft
Súly: 355 g, tartozékok nélkül 228 g
Szín: piros
Anyaga: Gyorsan száradó, nedvszívó anyag, 3D háló, mosható, PVC-mentes
Hidratálás: Tartozék: 2db 500 ml ivótasak (soft flask); Opcionális: Salomon Soft reservoir 1.5L-es víztartály (nem tartozék!)
Méretek: 38x20x6 cm (M-es méretnek felel meg)
Űrtartalom: 5 L
Cikkszám: LC1089400
Válaztható méretek
Raktáron jelzéssel azonnal átvehető, rendelhető

Termék ismertető

Ez a 2019-ben megjelent Advanced Skit 5 Set futómellény nem egy színváltozata csupán a már jól ismert modellnek, de nem is csak a külleme változott, hanem több figyelemre méltó, apró, de lényeges módosításokat is fellelhetünk rajta. A zsebek és rekeszek a még komfortosabbak lettek, mint korábban. Az áttervezett elemek már az első ránézésre is még jobb használhatóságot sejtetnek.
Persze nem kell mindent megváltoztatni, ami jó, az jó.
Ilyen például a mellényszerűen, tökéletesen testhez illeszkedő, rá simuló kivitel. Ez fontos, mert így akadályoz a mozgásban a legkevésbé, és így nem él külön életet. Nem csúszkál ide-oda, hanem veled együtt mozog.
Az összes zsebet eléred anélkül, hogy le kellene venned, egy kivétel van csak, a legfelső hátsó zseb.
Vállpántján lévő rekeszekben 1-2 500 ml-es Salomon Soft Flask található tartozékként, de más hasonlót is használhatsz hozzá (például Soft Flask Speed-et).
Ha bőséges innivalót akarsz magaddal vinni, akkor az erre a célra kialakított hátsó rekeszbe egy 1,5 literes hidratációs zsákot tehetsz.
Belső kis rekeszeibe tovább fontos tárgyaknak adhatsz helyet.

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!