Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Asics futódzsekik - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a futódzseki 17.00Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 28 500 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Asics MetaRun prémium futócipő (piros)

Nyerd meg egy cipőpróbával
65 990 Ft

A futócipőt áploni is kell

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Letölthető útmutató

Magyar nyelvű használati útmutatók Garmin készülékekhez

A Garmin termékek magyar nyelvű használati útmutatói pdf formában letölthetők. Cikkünkben csoportosítva megtalálod ezeket a termékeket, és a letöltéshez vezető linket

Webáruház

okos és sportóra bérlés - tesztelés

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 1 000 Ft

összehasonlít Értékelés
A termék szállítási költsége 1.500Ft, vagy költség nélkül átvehető üzletünkben, versenyen.

Termék paraméterek

Óra bérleti időtartam : akár mától is
Bérleti díj felhasználás : bérletí díj levásárolható 100%-ban 10 napon belül; 50%-ban 1 hónapon belül
1 nap: 1.000 Ft
hétvége (3 nap): 2.500 Ft
hétköznap (5 nap): 3.500 Ft
egy hét (8 nap): 5.000 Ft
egy hétnél több: megbeszélés szerint
Válaszd ki az órát !

Termék ismertető

Vásárlás előtt 'élesben' kipróbálhatod az egyes Garmin, Suunto és Polar okos sportórákat. Ellenőrizheted edzésed eredményességét. Mindegyik óra sok hasznos adatot szolgáltat, hogy minél jobb teljesítményt érhess el. Szívesen segítünk abban is, hogyan elemezd a begyűjtött adatok alapján a felkészülésedet.

A bérelhető órák között van multisportra, vagy csak futásra vagy biciklizésre alkalmas óra, de fitnesz, crossfit állóképesség ellenőrzésére is jó lehet. Alább csoportosítva megtalálod ezeket.

A kaució összege a paramétertáblában feltüntetve a variánsban is látható, amit készpénzben vagy bankkártyás foglalással kérünk (amikor kiválasztod az órát a variánsban szerepel a bérleti díj nagysága is).

Javaslom, hogy kölcsönzési igényedet webáruházunkon keresztül küld el, mert a foglalás sorrendjében rögzítjük az igényeket és nincs korlátlan mennyiségű óra bérlésre. Kérjük, hogy a megrendelés megjegyzés rovatába írd bele mikortól vennéd át az órát!

Amennyiben online szeretnéd kifizetni a bérleti díjat úgy azt most nem tudod megtenni vagy a kosárösszesítésben annyira növeld meg a darabszámot amennyi a bérleti díj vagy a kaució mértéke. (pl. FR 305 esetén 20.000db. ). Abban az esetben, ha több órát is szeretnél bérelni vagy kipróbálni, nyiss külön kosarat, vagy a megjegyzés rovatba írd be, melyik további órát szeretnéd még kipróbálni vagy használni.
(sajnos a kosárban egy adott termékből további variánst nem enged belehelyezni a webáruház) Segítséged köszönjük!

Ha a tesztelés után a óravásárlás mellett döntesz, a tesztet követő tíz napon belül a bérleti díj egészét, egy hónapon belül a felét beszámítjuk. Ez bármelyik raktáron lévő órára vonatkozik, nem csak arra, amit kipróbáltál.

Miért éri meg GPS-t bérelni, s nem megvásárolni?

Ha nagyobb futóversenyre tervezed bérleni az órát jelezz időben mert az órák száma korlátozott, és rendelési sorrendben foglaljuk be az órákat.

Bérelhető GPS-es sportórák csoportosítva:

Futás- kerékpározás, fitnesz

Garmin FR 920XT SUUNTO Ambit 2 Garmin Forerunner 945 Garmin Forerunner 945 HRM-Tri és HRM-Swim pánttal Garmin Forerunner 935 Garmin Forerunner 935 HRM RUN


Garmin Forerunner 935 Tri Bundle Garmin Forerunner 245 Berry Garmin Forerunner 245 szürke Garmin Forerunner 245 Music Aqua Garmin Forerunner 245 Music fehér Garmin Forerunner 245 Music fekete Garmin Forerunner 45 fekete Garmin Forerunner 45 piros Garmin Forerunner 45 S fehér Garmin Forerunner 45 S lila Garmin fenix 5X Sapphire Garmin fenix 5X plus Sapphire Garmin fenix 6X PRO Garmin fenix 6X PRO solar Polar Vantage M GPS-es sportóra (fekete) Polar Vantage M GPS-es sportóra (fehér)

Triatlon multisport

A sportóráktól ma már elvárás, hogy ne csak egyféle sporthoz legyen használható, hanem ugyanazt a készüléket használhassuk minden szabadtéri vagy termi edzésekhez, versenyekhez. Gyakorlatilag mára már a csak egy tevékenységre kihegyezett típusok kihaltak. Az egyes órák között abban van eltérés, hogy ha sportot váltunk, szükséges-e komolyabb beavatkozásunk. A multisport órák felismerik a mozgásunk alapján, melyik sportba kezdtünk éppen, és vált. Pl. triatlonversenyen az úszás után nem nekünk kell átváltani kerékpározásra, hanem az óra megteszi ezt helyettünk.

Garmin FR 920XT SUUNTO Ambit 2 Garmin Forerunner 945 Garmin Forerunner 945 HRM-Tri és HRM-Swim pánttal Garmin Forerunner 245 Berry Garmin Forerunner 245 szürke Garmin Forerunner 245 Music Aqua Garmin Forerunner 245 Music fehér Garmin Forerunner 245 Music fekete Garmin fenix 6X PRO Garmin fenix 6X PRO solar Polar Vantage M GPS-es sportóra (fekete) Polar Vantage M GPS-es sportóra (fehér)

Futás dinamika, nyomvonal követés, ultra futás

Sokféle módszer áll rendelkezésünkre a sporttevékenységünk eredményességének feltérképezésére. Ezek egyike a futási dinamika elemzése, mely az edzés hatékonyságának egyik eszköze. Az értékelt mutatók az ütem (percenkénti lépésszám), talajérintési egyensúly (a bal és jobb láb talajérintésének idejének eloszlása futás közben), lépéshossz, függőleges oszcilláció (futás közbeni "pattogás"), a függőleges arány a lépéshossz, és a függőleges oszcilláció kapcsolata, végül a talajérintési idő.


Garmin FR 920XT Garmin Forerunner 945 Garmin Forerunner 945 HRM-Tri és HRM-Swim pánttal

Garmin Forerunner 245 Berry Garmin Forerunner 245 szürke Garmin Forerunner 245 Music Aqua Garmin Forerunner 245 Music fehér Garmin Forerunner 245 Music fekete Garmin fenix 5X Sapphire Garmin fenix 6X PRO Garmin fenix 6X PRO solar

úszás közben is szívritmus rögzítés

Ha futás, kerékpározás, több más "száraz" sport közben nyomon követjük a szívritmusunkat, nyilván vízben, úszás közben is szeretnénk megtenni. Ez a környezet ellensége a mellkasi pántra rögzített érzékelőknek, de az órába épített, csuklón mérő eszközöknek is. De ma már nem kell lemondanunk teljesen róla, mert léteznek olyan érzékelők, amelyek közel azonos pontosságú mérést produkálnak, mint szárazföldi testvérei.


Garmin FR 920XT Garmin Forerunner 945 Garmin Forerunner 945 HRM-Tri és HRM-Swim pánttal Garmin fenix 6X PRO Garmin fenix 6X PRO solar

online nyomkövetés közösségi portálon azaz futás közvetítés meghívottak számára

Vannak, akik a közösségi oldalakról csak lesújtóan tudnak gondolkodni, de lássuk be: okosan használva remek dolog. Ma már nem csak igény, de lehetőség is megvan arra, hogy akár élőben közvetítsük sporttevékenységünket a fontosabb közösségi oldalakon. Meg tudjuk osztani pillanatnyi helyzetünk, sebességünket, miféle sportot űzünk éppen, és még több más hasznos és kevésbé hasznos dolgot magunkról. Óránk, és a közösségi oldalak segítségével akár egy-két gombnyomással egyeztethetünk a barátokkal, pl. hol találkozzunk közös futáshoz, kerékpározáshoz.

Garmin FR 920XT Garmin Forerunner 245 Berry Garmin Forerunner 245 szürke Garmin Forerunner 245 Music Aqua Garmin Forerunner 245 Music fehér Garmin Forerunner 245 Music fekete Garmin Forerunner 45 fekete Garmin Forerunner 45 piros Garmin Forerunner 45 S fehér Garmin Forerunner 45 S lila Garmin fenix 6X PRO Garmin fenix 6X PRO solar

A verseny vagy edzés, esetleg a tesztelés után segítünk az elemzésben, a teljes értékeléshez hozzájutsz amit elküldünk neked, hogy használd a fejlődésedre.

Érdeklődj személyesen vagy telefonon, a 239-6013 számon!
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!