Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Compressport Freebelt Pro futóöv - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez az futóöv 5.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 10 950 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Kedvezményes vásárlás egész 2010 évre

Partner Program 2010 - Tavaszi sorsolás megtörtént

A Sorsolás lezajlott: A szerencsés nyertesünk Pap Attila, aki egy Silva L1 MIDNITE fejlámpát vásárolt a multiNavigator.hu üzletéből. Tekintse meg termékeinket, webshopunkban!

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Webáruház

Noene LG4 talpbetét

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 8 950 Ft

összehasonlít Értékelés
A termék szállítási költsége 1.500Ft, vagy költség nélkül átvehető üzletünkben, versenyen.

Termék paraméterek

Listaár: 10.950 Ft
Kedvezmény: 2.000 Ft
Ajánljuk: Mindennapos használatra, futásra
Vastagság: 4 mm
Felhasználási terület: futás, gyaloglás, túrázás - javasolt 85Kg+
Megjegyzés: gyári talpbetét alá kell helyezni
Funkciók: rezgéscsillapítás
Méret: UK méretek
Méret (UK)

Termék ismertető

Sétálj könnyedén!

Minden lépésünk egy lökéshullámot közvetít, amely a saroktól egészen a fejig halad, belső fájdalmat és terhelést okozva. A rendkívül vékony Noene anyagnak köszönhetően az egész testednek fáradtsága drámaian csökkenni fog.

Felhasználás: futáshoz, sétához egyaránt alkalmas, a gyári talpbetét alá helyezhető, mindössze 2 mm vastag így nem emeli meg annyira a lábat, hogy ne maradna hely a cipőben.

Ápolás: tisztításhoz vedd ki a cipőből és szappanos vizes ruhával tisztítsd meg, vagy a fürdéskor szappanos vízben mosd le róla szöszöket és a homokot/sarat.

Várható élettartam: nagyon sok de gyártó 2 év garanciát biztosít az eredeti tulajdonságok megőrzésére.

Tapasztalat szerint 15 év elteltével is a csillapító tulajdonsága megmarad legfeljebb a mértéke csökken, használat mennyiségétől és testtömegtől függően.

Ezen talpbetét tulajdonságai megegyeznek a NO4 talpbetét tulajdonságaival, annyi különbséggel, hogy a talpbetétek nagy táblából egyedileg lábméretre kerülnek kiszabásra és nincs külön színes szagos csomagolás hozzá. Továbbá mindkét oldala egyformán tapadó gumi felület, így önállóan a cipőben lévő talpbetétet mellőzve, a viselete zokni típusától függően lehet komfortos vagy kicsit kevésbé komfortos. Ha viszont a cipőben lévő túlzott bőséget is kívánjuk csökkenteni a talpbetét emelő hatását figyelembe véve akkor a kétoldali tapadása sokkal stabilabb viseletet eredményez, azaz nem fordulhat elő, hogy a gyári talpbetét és a Noene talpbetét elcsúsznak egymáson.
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!