Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon S/LAB Skirt futószoknya - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 15 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (camel)

jakbőr kívül - belül
73 900 Ft

Magazin

19. Szállítási feltételek

2008. 08. 01. 14:32


GPS Trade Kft és a Multinavigator.hu szállítási rendje.

Szállítás: költségek:

A GLS futárszolgálat szállítási díjaiból, amely minimum 1750Ft ( amely súly és érték arányában növekszik maximálisan 1500Ft térítést terhelünk rá a vásárlónkra ) a szállítási költség számítás a következők alapján történik:

  1. Amennyiben a kosár tartalma a nem haladja meg a 20.000Ft értéket vagy az adott termék akciós, úgy a szállítási költségből 1.500Ft a vásárlót terheli.
  2. Amennyiben a kosár tartalma a nem akciós termékekből eléri vagy meghaladja a 20.000Ft értéket úgy a teljes szállítási költséget a multiNavigator.hu fizeti a vásárló helyett.
  3. Szoftverek licencek vásárlásakor, mivel a szállítás interneten keresztül történik a vásárlót értéktől függetlenül költség mentes.
  4. Amennyiben partner státuszban vásárol akkor a "20.000F térték" határ "50.000Ft értéken" kerül limitálva.
  5. Más, nem általunk üzemeltetett oldalakon ettől eltérő szállítási információkért felelősséget nem vállalunk.

Figyelem: A 14 napon belüli vásásárlástól való elállás esetén amennyiben a szállítási költséget az érték besorolás alapján a multiNavigator.hu fizette, a szállítási költség a vásárlót terheli mely költség a termék visszafizetésekor leszámításra kerül.

Át nem vett, visszaküldött csomagok esetén a visszaszállítás díja megrendelőt terheli, újra küldését kizárólag a csomag ellenértékének előre történő átutalása esetén áll módunkban ismételten elindítani!


A kiszállítás időpontja és rendje:
A munkanap 11 óráig beérkező (és szükség esetén visszaigazolt) megrendeléseket a következő munkanapon az ország teljes területén a GLS futárszolgálat házhoz kézbesíti 8 és 17 óra között.
Ezen belül az időpont pontosabban nem határozható meg, hiszen a futár saját ütemezés szerint teríti az aznapi küldeményeket adott körzetben. Jelen esetben a szállítás gyűjtő fuvarozást jelent, ahol a csomagokat egy gyűjtőpontra begyűjtik (jelen esetben a szállítótól), majd a címzetteknek területi porciózás után, adott sorrendben kiszállítják. A kézbesítés legtöbbször munkaidőben történik, ezért szállítási címként célszerű a napközbeni tartózkodási helyet megadni oly módon, hogy a futár biztosan és gyorsan képes legyen beazonosítani a helyszínt.
A mobil telefonszám vagy telefonos elérhetőség megadása ajánlott, hogy a futár bizonytalankodás esetén azonnal felvehesse önnel a kapcsolatot, és egyeztetni legyen képes a csomagátadásról. Amennyiben a futár nem találja meg Önt a megadott címen, értesítőt hagy és az értesítőben szereplő telefonszámon kell egyeztetni vele egy újabb kiszállítási időpontot (a szállítási költség az ilyen esetekben megismételt kiszállítást is tartalmazza).
A futárszolgálat az ország bármely pontjára kikézbesíti a küldeményeket ezért a GLS kiszállítás akár a legkisebb faluba is kérhető. További információ kérhető ügyfélszolgálatunktól 1 / 7-888-888 vagy akár közvetlenül a futárszolgálat ügyfélszolgálatától a fuvarlevélszám ismeretében is a: 20/890-0660*-as telefonszámon, +3601/802-0265, vagy a www.gls-group.eu weboldalon.

A szállítási költség mindenkor függ a csomag tömegétől/térfogatától és az utánvétel értékének nagyságától. Az Internetes kereskedői oldal a virtuális bevásárló kosár mellett mindenkor feltüntetésre kerül a kiszállítás költsége. A kiszállítás költségéből az GPS TRADE Kft adott összeget átvállal, amelynek összege mindenkor függ a megrendelt tételek tömegétől és értékétől. Minden csomagban ÁFÁ-s számlát talál, amely a szállítási költséget is tartalmazza. Utánvétes kiszállítás esetén a futárnak készpénzben kell kifizetni a vételárat. Mindenkor a csomagban található, a számlázási címre kiállított kereskedelmi számla tartalmazza a szállítási költséget.

Banki fizetés esetén a futárnak készpénzben fizetni nem kell !

Posta

Ezenszállítási opció kizárólag külön kérésre, egyeztetés után lehetséges. A munkanap 10 óráig beérkező (és szükség esetén visszaigazolt) megrendeléseket tudjuk aznap postára adni, így az esetek többségében a következő munkanap viszi házhoz a helyi postás (az esetek 90 %-ban). Bruttó 20.000Ft feletti küldemény esetén a postai kiszállítás díja lényegesen magasabb költséget képvisel így csak előzetes egyeztetés esetén van rá lehetőség. Mindenkor a csomagban található, a számlázási címre kiállított kereskedelmi számla tartalmazza a szállítási költséget.

Aznapi kiszállítás futárral (Budapest területén belül)

Munkanapokon lehetőség van saját futárunk igénybe vételére is. A 10 óráig leadott rendelések estén egyeztetés után tudjuk garantálni az aznapi kiszállítást, de lehetőség szerint igyekszünk teljesíteni a később érkezett megrendeléseket is.
Ez a szolgáltatás csak Budapest területére kérhető. A szállítási költség a normál szállítási költség felett + bruttó 1490Ft. Fizetni készpénzben a futárnak kell, amennyiben utánvétes kiszállítást választott. Mindenkor a csomagban található a számlázási címre kiállított kereskedelmi számla tartalmazza a szállítási költséget.

Minden fenti szállítási mód tartalmazza a csomagolás, szállítás, telefonos egyeztetés minden költségét. További információért hívjon minket a 1 / 788-88-88-as telefonszámon, vagy írhat nekünk a rendeles(kukac)gpstrade.hu e-mail címre.

Az árlistákban előforduló esetleges hibákért megértésüket kérjük!

Előző oldal
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!