Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon Cross Pro terepfutócipő - arany óra

Hamarosan elérhető lesz ez a futócipő 13.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 35 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Fontos információ!

Tájékoztató Hanwag cipők és bakancsok garanciális, illetve fizetős javításáról

2017 év elejétől jelentősen változott a Hanwag bakancsok garanciális és fizetős javításának a módja. Cikkünkben részletesen tájékoztatunk a lehetőségekről, határidőkről és díjakról

Hasznos tanácsok

Hanwag bakancsok ápolása

Gondosan ápolod Hanwag túrabakancsodat? Írásunkban tanácsokat adunk arra, hogyan tudod hosszú időre megőrizni kiváló tulajdonságait. Érdemes megszívlelni!

Érdemes elolvasni!

Miért jó ha van HanWag bakancsod ?!

Az egyedülállóan tökéletes anatómiai felépítésű és komfortos modellek sokszor tettek tanúbizonyságot megbízhatóságukról és komfortosságukról még a legextrémebb sziklás és jeges körülmények között is.

Magazin

Hanwag bakancsok ápolása

2017. 02. 02. 11:36


Hanwag túrabakancsok ápolásaHanwag túrabakancsok ápolása

Egy jó túrabakancs nem olcsó mulatság. A Hanwag azonban tudatosan arra törekszik, hogy a legjobb anyagokat és technológiákat alkalmazza, annak érdekében, hogy - helyes gondozás mellett - egy életen át kitartó lábbelit készítsen.

Néhány fontos dolog, amellyel
megfelelően gondoskodhatsz a cipődről

Hanwag túrabakancs mosásaHanwag túrabakancs mosása

1. Tisztítás

Mindenekelőtt vedd ki a talpbetéteket, sőt amennyiben rászáradt szennyeződéssel van dolgod, a cipőfűzőket is.

Figyelem!

  1. Soha ne tedd a még nedves lábbelit levegőtlen, nyirkos helyre (pl. nejlonzacskó, autó csomagtartója, pince stb.)

  1. Soha ne szárítsd a bakancsot napon, fűtőtest, tűzhely vagy éppen nyílt tűz közelében, mert a bőr gyorsan kiszárad, és ennélfogva könnyen megrepedezhet vagy akár ki is töredezhet.

2. Impregnálás (ha már a cipő száraz)

Hanwag túrabakancs impregnálásaHanwag túrabakancs impregnálása

Rendszeresen használj impregnálóspray-t, még a vadonatúj túrabakancshoz is. Az impregnálószert közvetlenül tisztítás után, a még nyirkos bőrre vidd fel. A kezelés egy nap elteltével fejti ki teljes hatását. Körülbelül 30 cm távolságról használd. Ne hagyd ki a nehezen elérhető, eldugott részeket és a fűzőt sem!

3. Viaszolás

Hanwag túrabakancs waxolásaHanwag túrabakancs waxolása

A száraz bőrnek hidratálásra van szüksége. Külön, erre a célra való viaszokat használj (Többfélét is árusítunk, ide kattintva tudsz választani.). Vékony rétegben vidd fel a cipőre, és alaposan dolgozd be a bőrbe.

Megjegyzés: A nubuk-, szarvasbőr vagy bármely más hasított bőr színe minden viaszolással némileg sötétebb, a felszíne pedig simább lesz. Ezt elkerülendő speciális szarvasbőrápoló szert is használhatsz. A felesleges viaszt nyugodtan töröld le.

4. Tárolás és szárítás (minden út után)

Hanwag túrabakancs szárítása és tárolásaHanwag túrabakancs szárítása és tárolásaHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!