Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Tacx Flux 2 Smart Trainer - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 279 900 Ft

Részletes kosár >> kosár összesítő

A kosár üres

Termékek összehasonlítása

napi cipőakció féláron

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

CW-X Endurance Generator Shorts (férfi) futónadrág

Az USA sportoló körében a legnépszerűbb sportruházata japán CW-X. A természetes mozgást nem gátolja, stabilizálja az ízületeket, csökkenti az izmokra ható kárós erőhatásokat. Nézd meg a több cw-x terméket is

35 900 Ft

összehasonlít

CW-X varrás nélküli kompressziós zokni (levendula, 1 pár) - KIFUTOTT TERMÉK

Felhasználási terület: sportoláshoz és sportolás utáni regenerálódáshoz

Regisztrálok

CW-X Xtra Support Running Bra III sportmelltartó

17 990 Ft

Magazin

A japán cw-x kondícionáló ruházatról

2014. 03. 10. 14:29


Hamarosan megérkeznek a forradalmian új sportruházat legújabb darabjai!

Japán tudósok már régóta széles körben tanulmányozták a kineziológia tudománnyal karöltve az emberi mozgást. Azért volt fontos, hogy megértsék az emberi mechanika az ízületek és az izmok a legapróbb részleteit is. A nagyobb képért klikk a fotóra!

A test mozgásának kimerítő vizsgálata a CW-X ; Conditioning Wear , azaz a CWX kondicionáló sportruházatban, és több mint 15 amerikai szabadalomban csúcsosodott ki.

A nagyobb képért klikk a fotóraA nagyobb képért klikk a fotóra

A CW-X kompressziós sportruházat termékeit úgy tervezték, hogy optimalizálja, elősegíti a vérkeringést és vénás visszaáramlást, valamint minimalizálja a tejsav felhalmozódását. Ezáltal elősegítik az izmok fájdalom alatt és utáni aktivitást.

A különleges anyagnak köszönhetően a CWX termékek elnyelik az UV sugarakat, ezáltal csökkentve a nap káros hatásait.

A forradalmian új technikai szabadalmaknak köszönhetően a CWX sportruházat ötvözi továbbá a szövet 4 irányú mozgását, a gyorsan száradó, nedvesség-elvezető szálas szerkezetet, valamint az üvegszálas nano-technológiát. Mindezek mellett lehetőséget biztosít a testmozgás könnyed szabadságának.

A CW-X forradalmian új technikákat foglal magába. Ezek a fejlett technológiák kínálnak lehetőséget egy nagyon könnyű futásra, amely a nagyobb stabilitást és az egyensúly lehetőségét biztosítja a futás közben, és csökkenti a térdízületre gyakorolt káros hatásokat.

Hogyan működik?

A nagyobb képért klikk a fotóraA szabadalmaztatott CW-X szalagok a mozgásfázishoz igazodóan stabilizálják az izmokat, a térd- és bokaízületeket, mérsékli a rázkódást, javítja az váráramlást a vénákban. Csökkenti a combhajlító és a négyfejű izmok munkáját mind hajlító, mind nyújtó fázisban. A dinamikusan változó kompressziós hatás következtében az izomzat elfáradását késlelteti, a regenerálódás viszont gyorsabb és hatékonyabb.
Hogyan segíti a futást a CW-X?

A nagyobb képért klikk a fotóraA nagyobb képért klikk a fotóraBemelegítés, izmok felkészítése - Enyhe nyomást gyakorol a az izomzat ereire, javítva ezzel a véráramlást. Ez lehetővé teszi, hogy izmaink gyorsabban és könnyebben bemelegedjenek.
A maximális erőkifejtés közben - Az előbb már említett kompresszió hatására az intenzív mozgást végző izmokban is jobb a vérellátás. A stabilizáló szalagok nagy mértékben csökkentik a rázkódásokból, és a talajra érkezéskor fellépő káros becsapódás okozta izomterhelést. A kifejtett munka hatékonyabbá válik, a sérülések kockázata kisebb.
Levezetés, regenerálódás - Segíti a tejsav gyorsabb kiürülését, lerövidítve ezzel a regenerálódáshoz szükséges időt.

Különösen kiemelkedő szabadalom a WarmStretch szabadalom, mely egy könnyű, gyorsan száradó anyagból készül. A két fő funkciója WarmStretch vívmánynak a nedvesség szállítása és a hőmérséklet felügyelete. A hőmérséklet-funkció fenntartja a hőmérsékletet állandó kényelmes szintjét, továbbá a sportolót melegen tartja a hideg időben, de véd a "túlmelegedés" ellen is. A termikus tulajdonságai révén az anyag 25,2%-kal több meleget biztosít, mint a hagyományos szövet.


A nagyobb képért klikk a fotóra

Az izzadságból származó nedvesség átkerül a bőr külső felületére a szövet párolgás útján történő kombinációjával. Az anyag tartalmaz antibakteriális ezüst-dioxidot is, amely a nanotechnológia által vezérli a Staphylococcus aureus terjedését. Ennek elsődleges oka a rossz szag. Integrált titán-oxid üvegszálas technológia révén ez is véd az ultraibolya sugárzás ellen.

A hastámasztó panel extra biztosítást és támogatást nyújt az alhasi izmoknak.

A nagyobb képért klikk a fotóra!A nagyobb képért klikk a fotóra!

A sportruházat felépítésének kiemelkedő tulajdonsága a lapos varrás, mely megszünteti az idő előtti kopást, növeli a komfortérzetet, valamint javítja a kényelmes illeszkedést.

Két zsebbel, és kettős megerősített derékpánttal van ellátva.

A nagyobb képért klikk a fotóraA nagyobb képért klikk a fotóra

Női futó melltartó egyedi tervezése kényelmet és a könnyű mozgást biztosít. Az új technológia egy hálós hevederre épül, mint egy 5 ágú csillag mely a mell a közepétől kifelé haladva biztosítja a mell felfüggesztését. A vállpánt csökkenti a futás során tapasztalt nagy hatású kilengéseket és mozgási tevékenységet. A Mellek lehorgonyzása a kiemelt és célzott funkció és mégis ezáltal biztosítja a viselőjének a kényelmes, szabad sportolást. A rugalmas hálós panel biztosítja a maximális szellőzést és a nedvesség áramlását, valamint minimalizálja a kellemetlen izzadság felhalmozódását.

Különleges anyaga elvezeti a nedvességet ezáltal növelve a magas konfortérzetet. Végül, ezeknek a különleges újításoknak révén egy igen sokoldalú futó melltartót sikerült létrehozni.A nagyobb képért klikk a fotóra
A nagyobb képért klikk a fotóraHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!