Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salming Race 5 minimalista futócipő - aranyóra

Ne gondolkozz sokat ha tetszik a futócipő, nem tudhatod hányan nézik az oldalt most. Csapj le rá most - 24.000Ft-ot nyerhetsz!

összehasonlít 19 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
4 990 Ft

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (camel)

jakbőr kívül - belül
73 900 Ft

Magazin

Silva Alpha fejlámpa sorozat - nyílt tesztnap!

2008. 12. 16. 13:25


Ez a hét, a megvilágosodás hete, több okból is. Első oka, hogy végre megérkezik hozzánk a Silva által gyártott fejlámpa újdonság, a Silva Alpha fejlámpa sorozat, hogy mindannyiunk örömére, fény gyúljon elménkben is, másodsorban pedig azért, mert egy nyílt tesztnapon Te is megtapasztalhatod milyen az, amikor egy fejlámpa annyi fényt bocsát ki magából, hogy egy repülőgépet is segíteni tudna leszállás közben. Ez utóbbi lehet, hogy egy kicsit túlzás, de hidd el, hogy a Silva Alpha sorozatban található 3db 2. generációs 5W K2 Luxeon LED, a világ egyik legfényesebb fejlámpájává teszi az Alpha sorozat tagjait. A lámpa által kibocsátott fénycsóva olyan intelligens, hogy minden olyan részletet is észlelhetsz vele amit eddig a megszokott lámpák esetében eddig nem láthattál. - ez a Silva intelligens fény technológiája.

Ha nem hiszed, gyere el Te is és bizonyosodj meg magad, sőt, hozd el meglévő fejlámpádat, hogy lásd a különbséget!

Hol lesz mindez, és mikor?

Időpont: 2008 december 19. 19:00 órától, egészen 20:30 -ig
Helyszín: Budapest, Hajógyári sziget ( 41° 33,246' 19° 03,396 )

A kék nyíllal jelölt helyen várunk benneteket

Néhány szó a Silva Alpha fejlámpa sorozatról:

Silva Alpha 6. Hát nem gyönyörű?!

A SILVA megalkotta a maradéktalanul tökéletes, 3db 2. generációs 5W Luxeon K2 LED-es fejlámpa családját, Silva Alpha néven. Az Alpha családon belül 3 új lámpa kerül forgalomba Alpha 6, Alpha 4 és Alpha 2 néven. Újítás az Alpha sorozatban, hogy az áramellátásról már Li-Ion akkumulátor gondoskodik. Így nem csak a töltést egyszerűsítették le, de jelentősen csökkentették a lámpa súlyát is, ami a hosszú távú használatnál mindenképpen előnyt jelent. A lámpát 3 módon használhatjuk. A csomagban található fejkosárral a fejen, illetve konzollal sisakra is applikálható, vagy ugyanezen konzol segítségével kerékpárunk kormányára is szerelhetjük. A beépített töltöttségriasztónak köszönhetően a lámpa riaszt, ha az akkufeszültség 25% alá csökken. Így lehetőség van a négy világítási típusból takarékosra kapcsolni, hogy ne maradjunk fény nélkül szorult helyzetben sem.

Tulajdonságok: 150 méter feletti hatótáv, 24 óra feletti üzemidő, 4 féle világítási típus (Takarékos, Fényes, Ultra Fényes, Villogó), 3db 5W K2 Luxeon LED fényforrás

A fejlámpa tesztnapon minden kedves érdeklődőt és szeretettel várunk!

multiNavigator.hu csapata
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!