Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Silva Access 25 WP vízálló utazó hátizsák - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 25 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

cipőt ajánlunk terepfutóknak

Salomon Sense Ride 2 (férfi) futócipő (bordó)

25 990 Ft

összehasonlít

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (világosbarna)

jakbőr kívül - belül
65 900 Ft

Magazin

Karácsonyi nyitvatartás és kiszállítási információ 2020

2020. 11. 24. 10:00


Kedves Vásárlóink!

Ez az év más, mint a korábbiak, a koronavírus-járvány miatt szinte naponta változó korlátok között élünk. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy üzletünk biztonsággal felkereshető legyen. Az internetes foglalás kiszállítással akadálytalan, a futárszolgálat nincs túlterhelve.
Az idősek védelmére hozott korlátozások minket nem érint, teljes nyitva tartási időben tudunk fogadni mindenkit. Mi maszkot viselünk, fokozottan ügyelünk a tisztaságra. Téged is erre kérünk! Ebben a lelkileg is megterhelő időszakban is kollégáink lelkesedése töretlen, szívesen segítenek akár telefonon, levélben, vagy a boltban is az ideális termékek megtalálásában, legyen szó önmagadnak kiszemelt sportfelszerelésről, vagy ajándékról.
Boldog készülődést, jó vásárlást, vidám újévköszöntőt, és legfőképpen jó egészséget kíván a

multiNavigátor terepfutók boltja, Népliget
csapata

Kiemelten fontos információ!

Karácsony előtt csak az a csomag érkezik meg a futárszolgálattal, amelyikben raktáron lévő termék található, s legkésőbb 21-én 12 óráig meg lett rendelve. A 22-én leadott rendelésekkel kapcsolatban kérünk, telefonon érdeklődj. A nagy karácsony előtti rohamra tekintettel érdemes minél előbb bevásárolni, hogy ne a futár érkezése jelentse az izgalmat, hanem az örömteli várakozás. December 24-én már nincs kiszállítás. Az elkésett rendelés már csak december 28-30 között érkezhet meg. Január hónapban mi 4-én kezdünk, így az év utolsó óráiban leadott rendeléseket is csak ez után tudjuk útnak indítani.

a multiNavigátor csapata

Nyitvatartási idő

Üzletünk szokásos nyitva tartása

hétfőtől péntekig:

9:00-18.00-ig

szombaton:

10:00-13:00-ig

vasárnap:

zárva

2021-02-06 szombat

ideiglenesen zárva

Üzletünk a Kőbányai úton

'2021. január 4-től (hétfőtől) szokásos nyitva tartással várjuk ügyfeleinket, közben webáruházunk a nap 24 órájában rendelkezésükre áll

Néhány gondolat a karácsonyról

A karácsony a kereszténység legnagyobb ünnepe. December 25-én Jézus Krisztus földi születésére emlékezik sok millió hívő. Az első nikaiai zsinat határozata értelmében Jézus Krisztus földi születésének emléknapja: az öröm és békesség, a család és gyermekség, az otthon és szülőföld ünnepe.

Noha a karácsony hagyományosan keresztény ünnep, nem csak hívők ünnepelnek ekkor. Új tartalommal töltődött fel, elvilágiasodott. A család, a szeretet, a béke ünnepe. Ez sem lebecsülendő, hiszen a család a legerősebb alapeleme a társadalomnak, támaszt nyújt, erőt ad a gondok megoldásához, s örömeink megosztásának legodaadóbb befogadó közössége. Az új generáció felnevelésének is elengedhetetlen eleme. Hitbéli meggyőződés nélkül is szép, tartalmas ünnep lehet. A nem hívők is a mai napig megtartottak a keresztény karácsonyból sok külsőséget is.

Ha máskor nem is tesszük, legalább karácsonykor gondoljunk azokra az ismerős és ismeretlen embertársainkra, akik nélkülözni kénytelenek a meghitt otthont, a kedves szót, magányosak, elesettek. Ne feledjük, hogy az elhagyatottan élők, az utcák vándorai, a mély szegénységben élők ugyanolyan érző emberek, mint mi magunk. Ha mást nem is tudunk nyújtani nekik, egy telefonhívás, egy kedves szó, egy mosoly nem kerül semmibe.

Legyen mindenkinek ünnep a karácsony!