Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon Sonic 3 Accelerate futócipő - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 29 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB napi 50% akcio

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Garmin Fenix 6 órák

Webáruház

Salomon Amphib Bold (női) futócipő (fehér-fekete)

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 29 990 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 29.990 Ft
Partnerár: 26.990 Ft
Felhasználási terület: swimrun-, utcai, triatlon, minimalista
Kollekció: női
Szín: fehér-fekete
Súly: 188 g
Stabilitás: neutrális lábra
Szélesség: normál lábfejre
Sarokemelés (drop): 6 mm
Cikkszám: L40682400
Választható méretek (UK)
Raktáron jelzéssel azonnal átvehető, rendelhető

Termék ismertető

A Salomon Amphib Bold egy igazi minimalista, mind sarokemelésben mind súlyban minimalista utcai vagy verseny futócipője. Eredetileg az Amphib futócipő sorozatot a skandináviában igen népszerű swim-run versenyekre tervezték, de azt vegyük, figyelembe, hogy a swim-run versenyek vízben (fjord) és terepen erdőben ösvényeken, esetleg sziklás vagy homokos futáshoz tervezett terepes talpú cipő indokoltabb. Aztán lehetnek a futás mellett utcai szakaszok is a futásban, akkor ez a cipő oda termett, mert a felsőrész egy lyukacsos hálós anyag adja neoprene kiegészítéssel a sarkánál, egybe nyelvvel. Ez azt eredményezi, hogy a víz azonnal bemegy a cipőbe, de ahogy bement úgy azon lendülettel ki is folyik, tehát nem fogunk tocsogni a cipőben öt lépésnél tovább. Ez a triatlon versenyeken előnyös dolog amikor a vizes frissítőkapuk ontják a vizet a versenyző nyakába, és a víz olyan, hogy a végén a cipőben köt ki, ha az nem képes kiereszteni a vizet futás közben.

A talpát tekintve inkább a keményebb feszes futócipő vonalat képviseli és igényli a jó futótechnikát, sőt kicsit ki is kényszeríti a jó futótechnikát mert a sarokra érkezést bünteti hosszú távon.

A Salomontól már jól ismert gyors-fűző technikát ez a cipő is alkalmazza, ahol a egyetlen húzással és a szorító kocsi fixálással a futás teljes időtartamára kapunk egy, a lábfejet végig egységesen megfeszítő és jó tartást biztosító rögzítést.

A cipő sarokkiképzése a lágy neoprene anyag miatt kevesebb tartást ad mint a merev sarkú futócipők, viszont ennek fejében a belebújást jobban segíti még vizes láb esetén is, valamint letaposva sarkát a cipőn károsodást rongálást nem teszünk és akár papucsként is használható a verseny végeztével a pihenés és lazulás időszakára.

sokoldalú sportcipő, ami egyaránt használható futáshoz, vizes kalandokhoz. Gondolj rá úgy mint egy vizes-sportokhoz tervezett futócipő, vagy egy olyan nyári futócipőre, amelyet akkor sem kell lecserélned, ha vízre szállsz, mert nem kell aggódni aha vizes lesz. A gyors fűzővel egy mozdulat szorosra húzni a lábfejeden, és ugyanilyen könnyű levetni is.

Salomon cipőméretek - női

UK

US

EU

3.5

5.0

36.0

4.0

5.5

36+2/3

4.5

6.0

37+1/3

5.0

6.5

38.0

5.5

7.0

38+2/3

6.0

7.5

39+1/3

6.5

8.0

40.0

7.0

8.5

40+2/3

Fontos! Az európai (EU) és amerikai (US) mérteket csak tájékoztató jelleggel tüntetjük fel. A cipő kiválasztásánál az angol (UK) méret használatát javasoljuk.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!