Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Asics MetaRun (férfi) futócipő - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 54 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Hasznos tanácsok

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Webáruház

Nvii Forest 1 szöges kombi tájfutócipő (fekete)

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 39 990 Ft

összehasonlít Értékelés
A termék szállítási költsége 1.500Ft, vagy költség nélkül átvehető üzletünkben, versenyen.

Termék paraméterek

Listaár: 45.990 (€145)
Partnerár: 38.990 Ft
Felhasználási terület: Extrém terepfutó cipő, tájfutó cipő
Kollekció: uniszex
Szélesség: keskeny-normál lábra (vékony talpbetléttel széles lábra is)
Talp típusa: stopliban kombinált szöges - butil gumi/vídia
Szín: fekete
Felső rész anyaga: Superfabric
Extra: ProtectOR védelem + vékony extra talpbetét
Súly: 239 g (UK8)
Sarokemelés (drop): 6 mm elöl (9mm - hátul 15mm)
AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2019. március 29-ig
Válasz méretet
Raktáron jelzéssel rendelhető, azonnal átvehető

Termék ismertető

Az Nvii Forest 2 tájfutó sportcipő unisex szöges változata. A felsőrész a Superfabric az Egyesült Államokban kifejlesztett, nagy kopásállóságú, tartós szövet kordura jellegű DWR (sárral és vízzel szemben ellenálló) anyag ami bírja a starpát és asár és a homok később tesz benne kárt mint műs vásznak esetében. . Szakadásálló, jól lélegző, és gyorsan szárad.

A láb stabilitását a láb belső oldalán végégfeszülő ProtectOR gumiszalag biztosítja, hogy az oldalazásnál és az egyenetlen talajon a haladás stabil és biztos lehessen, nem engedi elfordulni a lábat a cipőben.

A cipő könnyű versenycipő kategória, ahol a cipő tömege UK 8.0 méretben 239 gramm ami egy utcai edzőcipő tömegénél is könnyebb.

A cipő kaptafája inkább keskeny, a más gyártóktól megszokott precision fazon. Ha nagyon széles a lábad nem biztos, hogy a te cipőd lesz, de egy felpróbálást mindenképp megér. Terepen futás közben oldalazáskor sem csúszkál benne a lábfej, mert precízen rásimul, illeszkedik a lábra. A középtalp elöl 9mm hátul 15mm alátámasztás csillapító szivacs 6mm sarokemeléssel, ami ideális ösvényfutásra és off trail azaz "tökön-babon" keresztül futásra az erdőben mezőkön.

A cipőhöz a dobozban jár egy 3mm vékony talpbetét is a cipőben lévő 6mm-es vastag de hálós rendszerű talpbetét mellé. Hogy miért is jó ha van egy tartalék talpbetétünk? mert Tök jó, amúgy meg ha szélesebb a lábad akkor is a vékony talpbetéttel belefér kényelmesebben a lábad, mert több hely marad neki, nem vesz el annyi teret a lábadtól a talpbetét. A képen látható miről is beszélek.

A külső talp 9db stoplival elöl és 4 stoplival hátul adja a tapadást, a stoplikban 13 vídia szög biztosítja a legjobb tapadást, míg a haránt alatt további 2db szög gátolja meg az elcsúszást ha vizes kidőlt fára rálépünk. A stoplikon semmi sima felületet nem hagytak mint egy téli gumiabroncson, hogy minden felületen tökéletes tapadást nyújtson.br]

A szöges talp (a stoplikban a 15db. kopásálló vídia csúszásgátló szög) a lehető legjobb tapadást biztosítja. Ebből 9 a lábfej alatt, a felfelé kapaszkodáshoz és az elrugaszkodáshoz míg 4db a sarokrész alatt a lejtőn való futáshoz és ha szükséges a fékezéshez. A talp haránt alatt a középvonalban további két szög a kiálló tereptárgyakon való tapadást biztosítja mikor sem a talp sem a sarokrész nem érintkezik teljes felülettel a talajon.Oldalazásnál a sok szög az ami biztosítja a biztos tapadást továbbá alapos talpkiképzés és alacsony sarokemelés. A két középső az oldalra kicsúszás ellen hasznos. A gumi stoplik mintázata nedves talajon növeli a tapadást.

A középtalp három különböző anyagból áll. A talppárnánál a szögek felett erősebb kitámasztás, hogy a szög nyomását a talp ne érezze, és ne legyen folyamatos akupresszúra a talpnak. A középtalp többi része pedig a puhaságával a talp rezgéseit hivatott elnyelni. A talpboltozatnál egy kis plusz merevítés segít megtartani a láb természetes ívét.

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!