Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon S-LAB Ultra futócipő - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 38 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Asics futócipők jóárasítva

Asics futócipő akció akár -60% kedvezménnyel

Akár 60%-ot is megtakaríthatsz, ha ezek közül az Asics futócipők közül választasz. Jó böngészést kívánunk! Nem találtad meg a legjobbat? Nézd meg teljes kínálatunkat! Gyere be a boltba, segítünk!

összehasonlít

CW-X Versatx Support Bra sportmelltartó

Kicsi vagy nagy? CW-X Bra a tuti!
12 500 Ft

Webáruház

Silva Limitless Trail Speed 3 (kerékpár- és fejlámpa)

Termék rendelhető | Rendelési útmutató

Ára: 49 990 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 49.990 Ft
Partnerár: 44.990 Ft
Áramforrás: külön megvásárolható 3,3Ah Li-Ion kompakt ABS házas akku, micro USB-ről tölthető
Üzemidő: üzemmódtól függően 2.5 - 10 óra között
Felhasználási terület: Kerékpározáshoz, futáshoz, barlangászás, sielés
Fényforrás: 2 magasfényű LED
Fényáram: 800/400/80 lumen - inetlligens fény, Flow Light
Hatótáv: üzemmódtól függően 70-130 méter
Üzemi hőmérséklet: -20°C - +60°C
Vízállóság: IPX5 - esőálló/vízálló
Súly: 90 g akku nélkül, 157 g akkuval
Tartozékok - kiegészítők: fejpánt, kerékpáradapter, sisak adapter
Extra: elemlemerülés kijelzésse, max fényerő az akku végéig is
Cikkszám: 37638
Várható érkezés: október második fele

Termék ismertető

A Limitless Trail Speed 3 a sorozatbeli elődeihez hasonlóan kiváló tulajdonságokkal, és bőséges tartozékokkal rendelkezik, ami kiemelkedően alkalmassá teszi mindenféle szabadtéri sporthoz. Tulajdonságaiban megegyezik a Trail Speed 3XT fejlámpával, de ennek a csomagnak NEM RÉSZE az akkumulátor
Az ajánlott akkumulátor USB-ről tölthető, akár mobil energiaforrásról is. micro USB csatlakozóval. Fejpántrendszere nagyon kényelmessé és stabil. Azzal, hogy az áramforrás nem magában a lámpában helyezkedik el, hanem a fejpánt merevített részén hátul a tarkón, így sokkal kiegyensúlyozottabb a viselet extra mozgások mellett is. Ha szeretnénk az akkut a zsebünkbe tenni (pl. hidegben az üzemidő növelése céljából vagy a kényelmet fokozni, hogy minél kevesebb súly terhelje a fejpántot. ), a tartozék 1.2m hosszabbítókábellel minden gond nélkül megtehetjük.
Ami fontos még ennél a lámpánál, hogy az egyetlen fejlámpa amelyik az akkumulátor töltöttségi szintjének csökkenésekor nem veszi vissza a fényerőt. Ez a lámpa addig világít az adott fényerőn amíg van coulomb az akkumulátorban, nincs annál mérgesítőbb, amikor az elemekben van még feszültség, de nem tudom a lámpából kihozni a maximum fényerőt még egy kis időre sem mert a lámpa vezérlője magától leveszi a fényt, hogy még tovább világíthasson.
Az akkumulátor 10% állapotánál vizsont már csak a 80lumenes biztonsági üzemmódon működik további 60 percet, amikor is a többi erősebb fényerő már nem elérhető. Ilyenkor javasolt az akkut tölteni a teljes lemerülés kisütés nem növeli az elem élettartamát.

A Silva Limitless Trail Speed 3 egy rendkívül könnyű és erős fényű lámpa futóknak, terepfutóknak és a kerékpárosok számára, akár extrém hegyi kerékpározáshoz is. A lámpa optimális hűtését az alumínium ház biztosítja. Két nagy teljesítményű LED-nek és a Silva Flow Light-nak (az Intelligent Light továbbfejlesztése) köszönhetően mindent láthat amit csak látnia kell. A Limitless Trail Speed 3-t lehet viselni sisakra helyezve, vagy fel lehet rögzíteni a bicikli kormányára szerszámok nélkül is egyetlen mozdulattal. A nagy bekapcsológomb segítségével, könnyen ki/be kapcsolhatja a lámpát, akár kesztyűben is.

Világítási módok

A kettős fénynyaláb változása a lámpa döntésétől függően

A Silva Flow Light technológiáról

A Silva intelligens világítási módja a fókuszált főfény mellett egy szélesebb fénynyalábot is ad, hogy a környezetünket is lássuk magunk körül, ne csak távolra világítson. A sokoldalú felhasználási lehetőséget növeli ennek továbbfejlesztése, a Flow Ligth. A rendszer lényege, hogy a gyors helyzetváltoztatással járó sport (mint pl. kerékpározás) erősen fókuszált, távolra ható főfénnyel világít, a szélesebb, szórt fény mellett. Közepes tempónál (mint pl. a sífutás) ez az arány a szélesebb szórt fény javára változik, míg a relatíve lassabb mozgáshoz igazodva a fókuszált fény helyét átveszi a széles, nem fókuszált fény. A váltás fokozatmentes, a lámpa foncsor döntésének megfelelően változik a foncsor fordításával. Azaz minél jobban a lábunk irányába világítunk, annál jobban a szórt homogén fény veszi át a teljesítményt a központosított távoli erős fénnyel szemben.

FLOW LIGHT üzemmód: A lámpa foncsora amennyiben a magas 10° (vízszintestől kicsit feljebb) dőlésszögről halad a talaj irányába egészen a -90°dőlésszögig, úgy a lámpa két különböző szórású fényáram aránya megváltozik, azaz a 130 méteres hosszúfényt biztosító szúró fény erőssége feleződik, míg a széles fókuszú szórt fény erőssége megduplázódik, így közelbe vagy térképolvasásra a fény szétoszlik automatikusan minimumra szabályozva a fényvisszaverődést a szembe. Ezt a funkciót a tájfutók és a sífutók miatt fejlesztették, de a mindennapos alkalmazása is kényelmes praktikus kiváló funkció.

Még egy érdekesség a lámpával kapcsolatban. A lámpa a saját edződ is ha éjszaka futni mész akár tájfutó akár terepfutó versenyre. Ha nagy a meleg éjszaka, mondjuk 20°C feletti a hőmérséklet, akkor ha lassan futsz vagy belesétálsz a lámpa hűtését a szembe jövő menetszél időlegesen nem képes üzemi hőmérsékleten tartani, tehát biztonsági okokból visszaveszi a fényerőt, amíg belassulsz, majd idővel amikor már visszahűlt a lámpa az üzemi hőmérsékletre, akkor visszakapcsol max fényerőre. Ezzel is motivál, hogy gyorsabban fuss mert akkor ott a max. fényerőd. Ez a lámpa nem enged lazsálni az erdőben. Rendes éjszakai hőmérséklet esetén 10-15°C vagy alatta ez ritkábban fordul elő

Teszteltük a lámpa tényleges tudását, üzemidők távolságok.

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!