Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

inov-8 Race Elite 275 - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 22 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Tölsd le okostelefonodra!

Garmin Connect Mobile alkalmazás

A Garmin Connect Mobile alkalmazással gyorsan és egyszerűen követheted nyomon edzési programodat. Jól átlátható, letisztult képernyők, pontos statisztika. Töltsd fel vezeték nélküli kapcsolaton a garmin Connect oldalra. Hívj meg online edzőpartnert. Barátaid, ismerőseid akár valós időben is figyelemmel kísérhetnek.

Nappal töltsd fel!

Garmin külső napelemes áramforrás - KIFUTOTT TERMÉK

Lemerültél te is és az órád is? A Garmint töltsd fel napelemről, fali töltővel vagy USB-ről. Kifejezetten Garmin fitnesz készülékekhez készült ez a szett.

összehasonlít

Garmin Varia Vision Display

132 900 Ft

Webáruház

Garmin fenix 5X Plus Sapphire fekete fekete óraszíjjal

Termék rendelhető | Rendelési útmutató

Ára: 279 900 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 279.900 Ft
Partnerár: 265.905 Ft
Méret: 51 x 51 x 17,5 mm
Kijelző: 30,4 mm képátló (240 x 240 képpont) napfénynél is olvasható, színes, transzflektív MIP
Súly: 96 g
Akkumulátor: Újratölthető lítium ion akkumulátor
Üzemidő: okosóraként: akár 20 nap; GPS módban: akár 33 óra; GPS és zene: akár 13 óra; UltraTrac: akár 70 óra
Vízállóság: 10 ATM
Úszik a vizen: nem
Műholdrendszer: GPS/GLONASS/Galileo
Memória: 16 GB
Pulzusmérés: Elevate optikai
USB: nem
Útpontok: nem
Útvonal: nem
Garmin Connect kompatibilis (online közösség, ahol elemezhetők és megoszthatók az adatok): igen
Automatikus szinkronizálás számítógéppel: nem
Garmin Training Center szoftver kompatibilis: nem
Virtual Partner (edzés egy digitális ellenféllel): igen
Edzések (versenyzés korábbi edzésekkel): igen
Auto Pause (szünetelteti az edzést időre vagy sebességre): igen
Auto Scroll (az adatképernyőket váltja automatikusan): nem
Multi-sport (egy gombnyomásra vált sportágat): igen
Auto Lap (automatikusan új kört indít): igen
Fejlett edzések (egyedi, célorientált edzések): nem
Egyéb: lásd leírásban
Garancia: 12 hónap magyar importőri garancia
Cikkszám: GG010-01989-01

Termék ismertető

Nagyteljesítményű multisport GPS-es óra térképekkel, zenével, futásdinamikával

A fenix 5 Plus sorozat ideális minden olyan sportolónak és a kültéri kalandok kedvelőinek, akik szeretnének térképeket és kedvenc zenéiket magukkal vinni. Az ellenálló, prémium kialakítású órák színes, útvonaltervezésre alkalmas térképeket, csuklón mért szívritmusmérést, akár 500 zeneszám tárolására elegendő memóriát és Garmin Pay érintés nélküli fizetési szolgáltatást (Magyarországon nem működik) kínálnak.

Iránymutató a sikerhez

Közlekedjen a városban vagy túrázzon a vadonban, a fenix 5 Plus sorozatú órák beépített térképeket és fejlett navigációs funkciókat kínálnak, így jobb helyismerete lesz. Színes topográfiai térképei olyan adatokat tartalmaznak, melyekkel egy pillantással felmérheti környezetét, pontosan behatárolhatja helyzetét. Futóknak és kerékpárosoknak a Trendline - népszerűségi útvonaltervezés biztosít milliók által kedvelt útvonalakat, melyek a Garmin Connect adatai alapján lettek összeállítva.

Menjen biztosra nagy magasságban is

Ha nagyobb magasságokba indul, a fenix 5X Plus egyik speciális funkciója segíti. A ClimbPro widget valós időben képes jelezni az útja során következő emelkedőket. Láthatja az emelkedő mértékét, távolságot, az addigi összes emelkedést és a folyamatjelzőt. A komolyabb mászásoknál az óra pulzoximétere nyújt további információkat. Ez az érzékelő fénysugarakkal elemzi a hemoglobin vérárambani felszívódását, így pontosabban követheti szervezete oxigénszintjét a ritkább levegőjű közegben.

Röviden a véroxigénszint jelentőségéről

Ha a vér oxigénellátottsága nem éri el a 99%-ot, akkor a szervezet folyamatosan oxigénhiányban szenved, a sejtek és így a szervek egy része folyamatosan alul működik. A szervezetünk oxigén telítettsége pulzoximeterrel azonnal kimutatható. Szerencsésebbek csak filmekből ismerhetik, a beteg ujjára a csíptetett kis dobozkát. A pulzoximéter egy apró fényforrással és egy érzékelővel rendelkezik. A fényforrás vörös és infravörös fényt bocsát ki, mely áthatol azon a testrészen, amelyre az érzékelőt felhelyezzük (a fenix 5X esetében a csukló belső oldala). A fényforrással szembeni oldalon az érzékelő figyeli, hogy az áramló vér mennyi fényt nyel el. Ebből meghatározza, hogy mennyi vörösvértest szállít oxigén molekulát. Ha minden vértest szállít oxigént, akkor az oxigén szaturáció (oxigén telítettség) 100%-os. Ha csak a fele szállít oxigént, akkor a készülék 50%-os értéket jelez. Nagy tengerszint feletti magasságban végzett sportolásnál (pl. hegymászás) a vér oxigénszintje csökken, mely akár életveszélyes mértékű is lehet. A fenix 5X érzékelője folyamatosan nyomon követi az artériás vérben lévő oxigén szintjét a ritkább levegőjű magaslatokban.

Több műholdrendszeres navigáció

Mindegyik fenix 5 Plus sorozatú óra többféle műholdvevőt tartalmaz (GPS, GLONASS és Galileo), így a helymeghatározás és a műholdak követése még rossz rálátási körülmények között is jobb, mint csupán a GPS rendszert használva. A térkép-alapú navigáción túl rendelkeznek ABC érzékelőkkel (magasságmérő, barométer, iránytű), így a túrázás során is hasznos információkat nyújtanak. A beépített magasságmérő pontosabb emelkedés és süllyedés adatot ad, a 3 tengelyű iránytű pedig akkor is pontosan mutatja az irányt, ha egy helyben áll éppen.

Fejlett teljesítményadatok

Amikor emeli a tétet, pontosan ismernie kell a határait. A fenix kifinomult edzési funkciókat kínál, mellyel követheti állapotát és teljesítményét. A fiziológiai mérések és a futásdinamikai adatok segítenek megbecsülni állóképességét és finomítani edzését. Az Edzési állapot automatikusan elemzi az előző tevékenységeit és megmutatja, ha túledzette magát, fenntartja állapotát vagy éppen a csúcson van. Az általános edzésterhelési információ az elmúlt 7 nap teljesítményét veti össze az ideális szinttel. Külön alkalmazások érhetők el úszáshoz, futáshoz, kerékpározáshoz, túrázáshoz, síeléshez, evezéshez és egyebekhez. További motivációért fejlett edzéseket és edzésterveket tölthet le a Garmin Connect felületről.

Csuklón mért szívritmus

Mellkaspánt nélkül is mérheti szívritmusát az Elevate csuklón mérő érzékelőkkel. A lépések számolásán és az alvásfigyelésen túl a szívritmusadat a napi elégetett kalória méréséhez is használható. Mindezen felül a szívritmus-variabilitást is méri, így képes megbecsülni szervezete stressz-szintjét.

Zene az útjaihoz

Van olyan zenéje, ami segít jobban edzeni vagy versenyezni? Akár 500 dalt is tárolhat az óráján, melyeket telefon nélkül is hallgathat. Könnyedén áttöltheti zenéit számítógépéről, melyeket Bluetooth fülhallgatóval hallgathat (külön vásárolható). Akár kedvenc lejátszási listáját is áttöltheti vagy egyes zeneszolgáltatók alkalmazásain keresztül is tölthet le zenéket. Hagyja nyugodtan hátra telefonját, ha zenét hallgatva szeretne sportolni.

Maradjon kapcsolódva

Minden fenix 5 Plus sorozatú óra képes okos értesítések megjelenítésére, ha arra alkalmas telefonnal használja. E-maileket, üzeneteket és értesítéseket kaphat közvetlenül a csuklóján - legyen akár a terepen, golfpályán vagy csak az íróasztalánál. Számos más funkció között a Garmin Connect online felületre történő automatikus feltöltésen kívül valós idejű helykövetés, GroupTrack és közösségi médián keresztüli megosztás is elérhető

Felső kategóriás anyagok, kiemelkedő teljesítmény

A fenix 5 Plus sorozatú órák számos kivitelben érhetők el, közös jellemzőjük, hogy kizárólag kiváló minőségű anyagokból készül, hogy a kemény kalandok során is tökéletesen helyt álljon. A fényes, nagy felbontású Garmin Chroma Display LED háttérvilágítással biztosít ideális láthatóságot minden fényviszonyok mellett. A transzflekív technológia visszatükrözi az összes beeső fényt, így még erős napfénynél is remekül látható. A még jobb karcállóság miatt a nagy szilárdságú, domború zafírkristály számlappal is elérhető a fenix 5 Plus sorozat.

Egyéni alkalmazások, óraszámlapok és szíjak

Személyre szabhatja fenix óráját a Connect IQ áruházból letölthető ingyenes tartalmakkal. Változtassa meg a számlapot, az adatmezőket vagy töltsön le alkalmazásokat, widgeteket, melyekről egy pillantással leolvashatja az információkat. Számos QuickFit pánttal mutathatja meg egyedi stílusát, választhat akár prémium bőr, fém vagy szilikon szíjat, a csere csak egy mozdulat. A Garminnal olyan órát viselhet, ami tökéletesen tükrözi egyéniségét.

Futási teljesítmény

Futási teljesítmény adatokért csak töltse le a Running Power alkalmazást a Connect IQ áruházból. A Garmin Labs által fejlesztett szoftver a futásdinamikai adatokat (tempó, függőleges oszcilláció, emelkedő szintje és a helyi széladatok) felhasználva határozza meg azt a teljesítményt, amit a talajra kifejt futása során. Ha tudja, mennyi teljesítményt fejt ki percről-percre, kilométerről-kilométerre, jobban beoszthatja erejét, így kevésbé fárad el. Ehhez mindössze egy arra alkalmas órára van szükség és egy HRM-Run vagy HRM-Tri mellkaspántra vagy egy Running Dynamics Podra.

Tulajdonságok

A doboz tartalma

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!