Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon S-LAB WINGS 8 SG terepfutó cipő - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 32 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Tölsd le okostelefonodra!

Garmin Connect Mobile alkalmazás

A Garmin Connect Mobile alkalmazással gyorsan és egyszerűen követheted nyomon edzési programodat. Jól átlátható, letisztult képernyők, pontos statisztika. Töltsd fel vezeték nélküli kapcsolaton a garmin Connect oldalra. Hívj meg online edzőpartnert. Barátaid, ismerőseid akár valós időben is figyelemmel kísérhetnek.

Letölthető útmutató

Magyar nyelvű használati útmutatók Garmin készülékekhez

A Garmin termékek magyar nyelvű használati útmutatói pdf formában letölthetők. Cikkünkben csoportosítva megtalálod ezeket a termékeket, és a letöltéshez vezető linket

Garmin Varia Vision Display

132 900 Ft

Webáruház

Garmin fenix 5X Sapphire szürke/fém fekete szíjjal - KIFUTOTT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Listaár: 297.900 Ft
Utolsó forgalmazott ár: 279.900 Ft
Térkép: európai topográfiai térkép (bővíthető)
Méret: 51.0 x 51.0 x 17.5 mm
Kijelző: 30.5 mm (240x240 pixel) Napfénynél is olvasható, folyamatosan bekapcsolt, alacsony fogyasztású, színes, zafír óraüveg
Súly: 98 g
Akkumulátor: Újratölthető lítium ion akkumulátor
Üzemidő: Akár 12 nap okosóra módban (használattól függően), akár 20 óra folyamatos GPS használattal, akár 50 óra UltraTrac módban
Vízállóság: 10 ATM
Úszik a vizen: nem
GPS vevő típusa: GPS és GLONASS
Memória: 12 GB
Szívritmusmérő: csuklón, opikai elven; opcionális Garmin HRM mellkasi pánt is hasznlálható
USB: nem
Útpontok: 1000
Útvonal: 30
Garmin Connect kompatibilis (online közösség, ahol elemezhetők és megoszthatók az adatok): igen
Automatikus szinkronizálás számítógéppel: igen, WiFi, Bt, (low energy)
Garmin Training Center szoftver kompatibilis: nem
Virtuális edzőpartner: igen
Edzések (versenyzés korábbi edzésekkel): igen
Auto Pause (szünetelteti az edzést időre vagy sebességre): igen
Auto Scroll (az adatképernyőket váltja automatikusan): igen
Multi-sport (egy gombnyomásra vált sportágat): igen
Auto Lap (automatikusan új kört indít): igen
Fejlett edzések (egyedi, célorientált edzések): igen
Egyéb: Connect IQ alkalmazások, EXO antenna, ANT+, Bluetooth LE, Edzés hatékonyság, Tejsavküszöb mérés, Sí, evezés funkciók, fiziológiai mérések
Garancia: 12 hónap magyar importőri garancia
Cikkszám: 010-01733-03

Termék ismertető

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz!

Ötvözve a világelső teljesítményt és a szabadtéri és fitnesz óráink legjobb funkcióit, a fenix 5X a legújabb multisport edzőtárs. Ez az első a fenix sorozatban, amely színes topográfiai térképeket tartalmaz, mellyel egy pillantással felmérheti környezetét, felülmúlhatja a korábbi teljesítményét, és visszatalál a kiindulópontra. Olyan fejlett funkciókat tartalmaz, mint az Elevate, csuklón mért szívritmus, a beépített tevékenységprofilok, teljesítmény adatok és edzési áttekintések, melyek jelzik, hogy fejlesztheti edzése hatékonyságát. Okos értesítések segítik, hogy kapcsolatban maradhasson. Ezen felül a QuickFit pántok segítségével személyre szabhatja óráját stílusának vagy tevékenységének megfelelően - nincs szükség szerszámra a cseréhez. Könnyen válthat a munka és az edzés között egy gyors mozdulattal.

A Fenix 5X órához többféle színű szilikon,
bőr és fém QuickFix 26 szíj vásárolható!
Képünkön a szilikon szíjak színválasztéka látható
Ez a csomag a fém óraszíj mellett
egy további zöldessárga szilikon szíjat is tartalmaz

Ellenálló teljesítmény, elegáns stílus

A fenix 5X multisport óra kerete, gombjai és hátlapja PVD bevonatú rozsdamentes acélból készültek az extra ellenállóságért. Minden óra vízálló 100 méteres mélységig, és fejlett GPS és GLONASS műholdas jelvételre képes, mely a kevésbé ideális környezetben is vételt biztosít. A hosszú akkumulátoros üzemidőre mindig számíthat (kiviteltől és használati módtól függ). A fényes, nagy felbontású, színes Garmin Chroma kijelző LED háttérvilágítással biztosítja a jó láthatóságot minden fényviszony mellett, legyen az szikrázó napsütés vagy sötét éjszaka. A transzflektív technológia egyszerre tükrözi vissza és sugározza a fényt, így még erős fénynél is jól látható. A zafír verziók karcálló lencsét tartalmaznak, valamint Wi-Fi-képesek, így a vezeték nélküli hálózatához is kapcsolhatók az adatok és tevékenységek szinkronizálásához

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz!

Csuklón mért szívritmus

Mellkaspánt nélkül is mérheti szívritmusát az Elevate csuklón mérő technológia segítségével. Ezen felül számolja a megtett lépéseit, figyeli alvását, valamint a pulzusa alapján méri az elégetett kalóriáit és számolja az aktív időszakokat napja során.

Színes térképek a csuklóján

Legyen szó akár városi sétáról vagy túrázásról, a fenix 5X memóriában tárolt térképei segítik a tájékozódásban.

A GroupTrack funkció mutatja a társai helyzetét például síelés közben, a LiveTrack pedig valós időben osztja meg helyzetét ismerőseivel

Fejlett teljesítményadatok

Minden fenix 5 óra kifinomult edzési funkciókínálattal rendelkezik, mely segíti teljesítménye nyomon követését. A fejlett Edzési állapot és Edzés hatásfok mutatók könnyen értelmezhetően biztosítják edzése aerob és anaerob teljesítményét. A VO2 max becslés összegzi futási sebesség és szívritmus adatokat és ezekkel számolja ki a szervezete percenkénti maximális oxigénfelhasználását. Ezen és más fitnesz adatok segítségével regenerálódási tanácsokat, időtartamot, valamint versenyidő előjelzést számol.

Fejlett futásdinamika

Még többet hozhat ki futási adataiból. A Garmin edzési funkciói, melyek az átfogó fiziológiai méréseken és a futásdinamikai adatokon alapulnak, segítenek javítani állóképességét és általános teljesítményét:

Több funkcióra vágyik? Társítsa óráját kompatibilis szívritmusérővel, például a HRM-Run-nal és máris további adatok állnak rendelkezésér

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz!

Úszási profilok, síelés, evezés, golf és egyéb sportok

A futási funkción túl a fenix 5 különleges alkalmazásai segítik úszás, síelés, golfozás vagy evezős sportok esetében is. Az úszóknál többek között a távolság, tempó és csapásszám is megjeleníthető. Sí vagy snowboard közben a sebesség, távolság, magasságcsökkenés és automatikus mérésindítás (automatikus szüneteléssel a síliften felfelé haladva) segíti a gyors áttekintést. Az evezős sportok számára biztosított szolgáltatáskínálat tartalmazza a csapásszámolást, annak ütemét, és a csapásonkénti távolságot is. Golf módban látható a green elejének, közepének és végének a távolsága bármely pályára, amit letöltött a Garmin Connect felületről, de mellette a Green nézet és az AutoShot és AutoMeasure is rendelkezésre áll.

Navigáljon a szabadban tetszés szerint

Minden fenix 5 típus átfogó navigációs és nyomvonalrögzítési funkciót biztosít, így nem téved el járt vagy a járatlan utakon sem. GPS vevője és ABC érzékelőinek (magasságmérő, barométer és iránytű) köszönhetően mindig tudni fogja, merre kell tovább haladni. A beépített magasságmérő pontos emelkedési és süllyedési adatokat nyújt, míg a barométer segít megbecsülni az időjárásváltozást a rövid távú légnyomásváltozás alapján. A 3 tengelyű elektronikus iránytű pontos irányt mutat még álló helyzetben is. Ezen felül a giroszkóp segít a pontosabb helymeghatározásban és a jobb üzemidő elérésében UltraTrac üzemmódban. Mindezen felül egy hőmérő is megtalálható az órában, mely további információval segíti túrája során

A Garmin fenix 5 sorozat minden modellje párosítható egy okos eszközhöz. E-mailek fogadása, szöveges üzenetek, riasztások közvetlenül az órán is megjelennek. A Garmin Connect fitnesz közösségének élő közvetítést adhat edzéséről, versenyéről a Garmin Connect mobil alkalmazással.

Megannyi mód a kapcsolattartásra

Minden fenix 5 óra támogatja az okos értesítéseket, ha arra alkalmas telefonnal társítja. Fogadhat email vagy SMS üzeneteket vagy riasztásokat az óráján - legyen akár kint az ösvényen vagy éppen a golfpályán, távol az asztalától. További kapcsolt szolgáltatásként automatikus Garmin Connectre feltöltés, vagy a Garmin Connect Mobile alkalmazáson keresztül valós idejű helyzetmegosztás is megtalálható az óra kínálatában.

Egyéni alkalmazások és óraszámlapok

Személyre szabhatja a fenix 5 óráját a Connect IQ áruházból ingyenesen letölthető szoftverek segítségével. Cserélje le óraszámlapját, töltsön fel új adatmezőket vagy alkalmazásokat és widgeteket igénye szerint.

A Garmin folyamatosan dolgozik több vezető céggel, hogy olyan együttműködést dolgozzon ki, ami még több értéket ad órájához. Többek között a Strava, Accuweather és számos más cég kínál alkalmazásokat és fejlesztéseket, mellyel még jobban személyre szabhatja a fenix 5 óráját, hogy az igazodjon aktív életstílusához.

Mutassa személyiségét a csuklóján is

Az ingyenes Garmin Face-It alkalmazással még egyedibb számlapokat készíthet fenix 5 órájára, bármilyen fényképet felhasználva a telefonjáról. Válassza ki a kívánt képet, adja meg az óra típusát, helyezze el a dátumot vagy további adatokat a képen és töltse fel órájára. Legyen akár egy szép tájkép az utolsó futásáról vagy az új kiskutyája, adjon személyiséget órájának vele.

A doboz tartalmaHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!