Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon Ultra Pro futócipő - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez az ultrafutó cipő 12.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 34 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

összehasonlítás

Webáruház

Polar Balance mérleg

Termék rendelhető | Rendelési útmutató

Ára: 29 900 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 29.900 Ft
Partnerár: 27.800 Ft
Felhasználási terület: fitness, egészségmegőrzés
Méret: n/a
Súly: n/a
Kompatibilitás: Bluetooth
Megjegyzés: mérési határ 180 kg
Választható színek
Raktáron jelzéssel rendelhető, azonnal átvehető

Termék ismertető

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Polar Balance több, mint egy okos mérleg

A Polar Balance súlykezelő szolgáltatással és egy Polar csuklópántos aktivitáskövető készülékkel személyre szabott segítséget kaphat testsúlya csökkentéséhez vagy szinten tartásához. A szolgáltatásnak a Polar Flow mobil alkalmazás is részét képezi.

Testsúlya leméréséhez lépjen rá a Polar Balance mérlegre, majd szinkronizálja testsúlyát a web szolgáltatással vezeték nélkül a Flow alkalmazás segítségével, illetve a csuklópántos készülék számítógéphez való csatlakoztatásával. A több felhasználós Polar Balance mérleg 7 különböző Polar készülékhez csatlakoztatható egyszerre, és hagyományos Bluetooth Smart mérlegként is használható.

Aktivitáskövető készülékek

A Polar Balance ezekkel a készülékekkel kompatibilis: Polar Loop 2, Polar Loop Crystal, Polar Loop, A360, M400 és V800

Kapjon személyre szabott aktivitási célokat jelenlegi célsúlya alapján a Polar Balance súlykezelési szolgáltatástól Polar csuklópántos készülékén. A készülék segítségével bármikor ellenőrizheti, mennyire telt aktívan a napja, és mennyi aktivitás szükséges a napi cél eléréséhez.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Polar Balance súlykezelési szolgáltatás

A Polar Balance a Polar Flow web szolgáltatás részét képezi. Adjon meg egy célsúlyt, és kapjon napi aktivitási célokat és a cél eléréséhez szükséges kalóriacsökkentéssel kapcsolatos tanácsokat. Kapjon útmutatást az aktivitása és táplálkozása kiegyensúlyozásához, kövesse testsúlya változási trendjeit, és tekintse meg online testtömeg-indexét. Mindezt megtalálja a polar.com/flow oldalon.

Polar Flowsync szoftver

A Polar Flowsync szoftver lehetővé teszi, hogy szinkronizálja adatait a Polar készülék és számítógépén a Flow webes szolgáltatás között. Menjen a flow.polar.com/start oldalra a FlowSync szoftver letöltéséz és telepítéséhez.

Polar flow alkalmazás (IOS és Android)

Nézze meg aktivitását és előrehaladását egy szempillantás alatt, közvetlenül a telefonján. A Flow alkalmazás vezeték nélkül szinkronizálja aktivitási és súlyadatait a Polar Balance súlykezelési szolgáltatással. Töltse le az App StoreSM-ból vagy a Google PlayTM-ről.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Polar Balance mérleg használati útmutató Honlapunkról is letöltheted a magyar nyelvű használati útmutatótHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!