Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Silva Cross Trail 3 fejlámpa - aranyóra

"Legyen egy jó lámpád nyerj meg 20.000Ft-ot Mai nap folyamán bármikor indulhat az Arany óra. Légy résen, csak egy órád van!
segítség a facebookon

összehasonlít 26 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi 50% kedvezmény

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Ajándék fejlámpa kupon, ha most vásárolsz futócipőt

Ha mostanában szükséged lesz új futócipőre.
Akkor most vedd meg! ne várakozz, minden cipő mellé egy futó fejlámpát adunk ajándékba.
Részletek a kupon oldalán.

1 Ft

összehasonlít

Asics futócipő akció akár -55% kedvezménnyel

Akár 50%-ot is megtakaríthatsz, ha ezek közül az Asics futócipők közül választasz. Jó böngészést kívánunk! Nem találtad meg a legjobbat? Nézd meg teljes kínálatunkat! Gyere be a boltba, segítünk!

összehasonlít

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

Webáruház

Garmin Vívofit2 fitneszpánt (több színben) - szívritmus jeladóval - KIFUTOTT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Listaár: 55.900 Ft
Utolsó forgalmazott ár: 52.900 Ft
Méret: 120-175 mm (small); 152-210 mm (large)
Kijelző: 25.5 mm x 10 mm LCD
Súly: 25.5 gramm
Áramforrás: 2 db CR1632
Elem élettartam: átlagosan 1 év
Óra funkciók: Pontos idő és dátum kijelzés
Pulzusmérés: csak ANT+ kompatibilis pulzusmérő pánttal (tartozék)
Edzés előtti beállítás: pulzus célzóna beállítás (5 zóna)
Edzés utáni funkciók: legek gyűjtése telefonos applikációval (leghosszabb, legtöbb szintelemlkedésű edzés stb.; edzésösszefoglalók
Számítógépes kapcsolat: Garmin USB ANT Stick vagy Bluetooth Smart
Szívritmus jeladó: Garmin vagy más ANT+ kompatibilis pulzusmérős öv (tartozék)
Aktivitásmérés: napi megtett lépésszám, napi lépscélhoz szükséges lépésszám, távolságmérés (lépésszámból számított), napi elégetett kalóriamennyiség, inaktivitásjelzés kézen, alvás időtartam és minőség jelzés, aktivitási zóna jelzés, napi/heti aktivitáskövetés
Okostelefon funkciók: edzés letöltés, edzések, képernyők testreszabása, készülék működési beállítása

Termék ismertető

Miben más a Vivofit 2, mint a Vivofit 1?

- Az első kiadásban gondot jelenthetett rossz fényviszonyok között leolvasni a kijelzőt. A Vivofit 2 háttérvilágítással rendelkezik, így már mindig könnyen nyomon követheted az információkat. Ráadásul ez az elemek élettartamára sem hat érezhetően.
- Automatikus szinkronizálással töltheted fel az edzésadatokat akár asztali számítógépet (PC és Mac), akár Bluetooth kompatibilis okostelefont használva ( iPhone és Android).
- Hangjelzéssel figyelmeztet, ha ideje lenne már mozogni, de elmulasztottad
- Stopper funkcióval időzíthető tevékenységek. Kardió edzéseknél hasznos funkció a mozgással töltött idő hossza.
- A csuklópánt rögzítése javult. Az első kiadás nem volt teljesen megbízható, s ezen javítottak.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Keljen fel és kezdjen el mozogni a vívofit 2 segítségével. Ez az egyetlen tevékenységkövető, mely akár 1 éves elem élettartamot és háttér világítású kijelzőt nyújt. A nap során hanggal és motivációs sávval jelzi, az 1 órát meghaladó tétlenséget.

Mutatja az időt és ha "Ideje mozogni"

A kutatások azt mutatják, hogy a megnyúlt tétlen időszakok, mint az asztalnál ülés, csökkentik teste zsírégető enzim termelését. Csökkentheti ezt a hatást, ha rendszeresen rövid sétákat tesz a napja során. Amíg Ön elszámolhatja az időt és esetleg elfelejt mozogni, a vívofit 2 tudja, nem téveszt. Egy piros állapotsáv jelenik meg diszkrét hangjelzés kíséretében 1 óra tétlenség után, mely ha túl sokáig marad ülve, az idő múlásával növekszik. Néhány perc séta elég ahhoz, hogy ez a mutató visszaálljon. Nem szeretne hangjelzést? Társítsa arra alkalmas telefonját, mely így rezegve adja tudtára, ha javasolt mozogni.

Mindig bekapcsolva

A vívofit 2 folyamatosan követi a fejlődését minden nap, minden héten, mivel elemcsere nélkül is több, mint 1 évig képes üzemelni folyamatosan (felhasználástól függően).

A vívofit 2 folyamatosan követi a fejlődését minden nap, minden héten, a jól látható, háttér-világítású kijelzőn pedig mutatja a lépéseket, elégetett kalóriát, megtett távolságot és a pontos időt. Állítsa be az alvó üzemmódot, mikor aludni megy, és a vívofit figyelemmel követi pihenését is. A Garmin Connect oldalon látni fogja az összes alvással töltött idejét, részletezve az aktív vagy pihentető alvást is. A vívofit 2 vízhatlan így bátran zuhanyozhat, de akkor sem kell aggódnia, ha elkapja egy eső. Köszönhetően az akár 1 éves elem élettartamnak, folyamatosan viselheti ezt a pántot. Puha és hajlékony kialakításának köszönhetően kényelmes viselet, a negyedfordulatos kapocsnak köszönhetően pedig biztosan rögzül csuklóján. Az opcionálisan vásárolható pántokkal ruhatárához igazíthatja a készülék megjelenését.

Személyre szabott napi célok

A vívofit 2 megtanulja a tevékenységi szintjét, majd napi lépéscélokat javasol. Ahogy eléri ezeket a mérföldköveket, a vívofit 2 picit emeli a célokat, így sarkallva egészségesebb életvitelre. A Garmin Connecten, az ingyenes fitnessz közösségi oldalunkon virtuális medálokat kap előrehaladása során.

Mozogjon tovább

Ha készen áll arra, hogy továbblépjen az egészségesebb életvitel felé, a vívofit 2 további funkciókat biztosít az ösztönzésére. A tevékenységmérő segítségével külön mérheti egy-egy séta vagy futás adatait is. Használjon szívritmus érzékelőt és a vívofit 2 rögzíti ezt az adatot is a pontosabb kalóriaszámításért minden aktivitás során, legyen az futás vagy egy edzés az edzőteremben. A részletes kalóriaszámításért hozzon létre egy fiókot a MyFitnessPal oldalon és kapcsolja össze a Garmin Connect fiókjával. Ezzel lehetővé válik az elfogyasztott és a vívofit 2 által a nap során rögzített, elégetett kalóriák összevetése.

Csatlakozzon

A nap során a vívofit 2 folyamatosan szinkronizálja adatait a Garmin Connect felületre, ahol könnyen átláthatja fejlődését, online kihívásokban vehet részt és virtuális érmeket szerezhet meg. Rendkívül egyszerű elkezdeni, csak állítsa be az pántot számítógépén vagy egy arra alkalmas telefonnal és a Garmin Connect Mobile alkalmazással.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!