Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin Forerunner 945 - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 174 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Asics futócipők jóárasítva

Asics futócipő akció akár -60% kedvezménnyel

Akár 60%-ot is megtakaríthatsz, ha ezek közül az Asics futócipők közül választasz. Jó böngészést kívánunk! Nem találtad meg a legjobbat? Nézd meg teljes kínálatunkat! Gyere be a boltba, segítünk!

összehasonlít

CW-X Versatx Support Bra sportmelltartó

Kicsi vagy nagy? CW-X Bra a tuti!
12 500 Ft

Webáruház

Polar A300 HR pulzusmérős fitness és aktivitásmérő sportóra (pink) + 3000 Ft ajándékutalvány - KIFUTOTT TERMÉKEK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Listaár: 39.900 Ft
Utolsó forgalmazott ár: 39.900 Ft
Felhasználási terület: Fitness
Kollekció: női
Szín: pink
Grafikus célzóna kijelző: pulzusmérővel (tartozék)
Szívérintés - óra gombok nélküli használat: igen
Edzésösszefoglaló: Polar Flow programban
Nyelvi támogatás: igen: Angol, Német, Francia, Spanyol, Portugál, Olasz, Finn, Svéd
Stopper: Igen: Stopper
Vízállóság: igen: 50 méter
Pulzus: pulzusmérővel (tartozék)
Aktivitásmérés: napi megtett lépésszám, távolságmérés (lépésszámból kalkulált), napi elégetett kalóriamérés, alvás időtartama és minősége, aktivitási zóna jelzés, napi/heti aktivitás követés
Edzés alatti funkciók: jelez a pulzuszóna elhagyásakor (kikapcsolható), grafikus célzóna kijelzése az órán, köridő (manuális indítás)
Úszás funkciók: úszás közbeni pulzusmérés
Szívritmus jeladó: Polar H7 kb. 200 óra üzemidő elemről, szigorúan kódolt jelátvitel, fitneszgéppel kompatibilis, vízben is mér
Számítógépes kapcsolat: USB kábel, Bluetouoth jelátvitel, Polar Flow programmal (Win XP-vle nem kompatibilis!), adatszintű edzésmegjelenítés, grafikus diagramm, edzésnapló, edzésterv, edzés órára töltése
Okostelefon értesítések: edzés letöltése, pulzusmérője app használatával önállóan is használható, inaktivitás jelzés
Cikkszám: 90054243
karácsonyi vásár

Termék ismertető

fekete színben fehér színben

Kövesd nyomon aktivitásod minden nap, és fedezd fel, hogyan válhat egészséged előnyére. Hasznos tippeket fogsz kapni a napi aktivitási célok eléréséhez. Ellenőrizd céljaid a Flow alkalmazásból, vagy a Flow webes szolgáltatáson keresztül. A cserélhető csuklópánttal készüléked bármilyen öltözék kiegészítője lehet! A csuklópántok külön kaphatók.
Nézd meg aktivitásod és edzési adataid egy szempillantás alatt. A Flow alkalmazás vezeték nélkül szinkronizálja adataid a Polar Flow webes szolgáltatással. Töltsd le az App StoreSM-ból vagy a Google playTM-ről.
Többet hozhatsz ki napi sporttevékenységeidből, ha az A300-at pulzusmérővel viseled. Kövesd nyomon az A300 segítségével valós idejű, pontos pulzusszámod minden edzés során. A készülék a pulzusszám információit arra használd, hogy elemezd, hogyan ment az edzés. A Polar H7 pulzusmérő úszás közben is használható.

Activity Guide megmutatja milyen aktív voltál az adott nap. Azt is megmondja mennyit kell még mozognunk, hogy elérjük napi célunk. Választást ajánl, hogy a szint eléréséhez 20 perc kocogást vagy 50 perc gyaloglást választunk e. Gyorsan dönthetünk, hogy rövidebb, de intenzív vagy mérsékeltebb, de hosszabb mozgást választjuk e.

Activity Benefit naplózza napi, heti és havi szinten a mozgásaidat és megmutatja, hogy mire lenne szükséged egészséged megőrzése érdekében. Mozgásainkat nyomon követhetjük mobilunkon és a saját webes oldalunkon is.

EnergyPointer Segítséget nyújt abban, hogy gyorsabban formába lendüljön. Ha célja az edzettségi szint fejlesztése, vagy a zsírégetés, az egyszerűen használható Energy Pointer funkció vizuálisan megjeleníti az edzései hatásait, hogy Ön arra koncentrálhasson, amit el szeretne érni.

Fitness Teszt Pontos információkat ad edzettségi szintje fejlődéséről. Ha szeretné növeli edzettségi szintjét, és folyamatos visszajelzésre van szüksége a fejlődéséről, az intelligens Fitness Tesztet Önnek találták ki, hiszen mindössze 5 perc alatt minden szükséges információról tájékoztatást ad.

SMART CALORIES- Intelligens kalóriaszámláló A Smart Calories (régebben OwnCal) a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki.

TRAINING BENEFIT Motivációs ikon A közvetlenül az edzés után érkező motiváló visszajelzés mindenképpen sok előnnyel szolgál. Tehát ha közvetlenül az edzés után szeretné megtudni az adott edzés hatását, ezzel a funkcióval minden szükséges információt rögtön megkap. Minden edzést követően rövid áttekintés kap, míg a részletesebb visszajelzésért megtekintheti az elkészült edzési fájlt, vagy ellátogathat a polarpersonaltrainer.com weboldalra is egy részletesebb elemzésért.

A Polar A300 sportóra használati útmutatója innen is letölthető

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!