Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Fjällräven Karl Zip-off túranadrág - aranyóra

Nyerj meg 12.000 Ft-ot Mai nap folyamán bármikor indulhat az arany óra. Légy résen, csak egy órád van! csak kényelmesen és divatosan!

összehasonlít 35 950 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Webáruház

Airis T930 GPS - Térkép nélkül - Autós GPS - KIFUTOTT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Bővíthetőség: SD/MMC kártyahely
Műholdrendszer: SiRF Star III + külső antenna csatlakozás
Kommunikáció: USB 1.1
Memória: 512 MB ROM, 64 MB RAM
Akkumulátor: 1200 mAh Li-Ion
Kijelző: 3,5" TFT LCD, 320 x 240, 65K, QVGA

Termék ismertető

Az Airis T930 egy egyszerű, ám annál okosabb szerkezet. Kezelőszervei a bekapcsoló gomb és az érintőképernyő, ahogy az egy PNA-nál szokás. A T930 rendkívül gyors. Bekapcsolás után 2-3 másodperccel már elérhető az indítóképernyő. A pontos navigációt a SiRF III vevő garantálja még magas házak közt és sűrű lombozat alatt is, de lehetőség van külső antenna csatlakoztatására. A tükröződésmentes kijelzőnek köszönhetően erős napfényben is jól leolvashatóak az adatok.

A készülék alkalmas szinte az összes Magyarországon elérhető WIN CE alapú navigációs szoftver telepítésére. Amennyiben későbbiek során frissíthető bővíthető szoftverrel szeretné használni a navigációs készüléket látogasson el az alábbi kapcsolódó oldalakon található licencelt navigációs szoftverrel ellátott termékeinkhez.

A csomag tartalma:

Kattints a képre a nagyobb képért!

Meglévő Navigációs eszközhöz szoftverfrissítés elérhető mind Magyarország, mind kelet Európa 12 országa mind Európa 43 országa akár térképszoftver frissítéssel. bővebb információ a kapcsolódó linkek közt.
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!