Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Hanwag Singati jakbőr bakancs - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 55 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi 50% kedvezmény

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Asics futócipő akció akár -60% kedvezménnyel

Akár 60%-ot is megtakaríthatsz, ha ezek közül az Asics futócipők közül választasz. Jó böngészést kívánunk! Nem találtad meg a legjobbat? Nézd meg teljes kínálatunkat! Gyere be a boltba, segítünk!

összehasonlít

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

Webáruház

Garmin Fénix 2 HRM GPS-es sportóra - KIFUTOTT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Utolsó forgalmazott ár: 144.900 Ft
Méret: 4,9 x 4,9 x 1,7 cm
Kijelző: 3,1 x 3,1 cm (70 x 70 pixel)
Súly: 90,6 g
Akkumulátor: újratölthető lithium-ion
Üzemidő: akár 50 óra (GPS módban), 5 hét (óra üzemmód)
Vízállóság: 50 m
Úszik a vizen: nem
GPS vevő típusa: igen
USB: nincs
Útpontok: 100 nyomvonal, 10.000 útpont, 50 útvonal
Garmin Connect kompatibilis (online közösség, ahol elemezhetők és megoszthatók az adatok): igen
Automatikus szinkronizálás számítógéppel: nem
Garmin Training Center szoftver kompatibilis: nem
Virtuális edzőpartner: nem
Edzések (versenyzés korábbi edzésekkel): nem
Auto Pause (szünetelteti az edzést időre vagy sebességre): igen
Auto Scroll (az adatképernyőket váltja automatikusan): nem
Multi-sport (egy gombnyomásra vált sportágat): nem
Auto Lap (automatikusan új kört indít): igen
Fejlett edzések (egyedi, célorientált edzések): nem
Ütem riasztás (jelez, ha kiesett az ütemből): nem
Idő/távolság riasztás (cél elérésekor jelez): nem
Intervallum edzés (beállítható az edzés és a pihenőidők intervalluma): nem

Termék ismertető

A fitnesz és szabadtéri óráink legjobb funkcióit ötvözi az új fenix 2, mely a több sportot űző felhasználók ideális edzőpartnere. Legyen akár futás, sziklamászás, kerékpározás, kirándulás, síelés vagy úszás, a fenix 2 könnyedén átváltható a szükséges üzemmódba és biztosítja a kívánt információkat. Váltson a fejlett edzőfunkciókról (mint a VO2 max, Virtuális edzőpartner vagy felépülési tanácsadó) a nagy érzékenységű GPS-re, mely 3 tengelyes iránytűt és TracBack funkciót is biztosít. Az Okos Értesítéseknek köszönhetően akkor is tudomást szerezhet az üzeneteiről, ha éppen a telefonja nincs a kezében.

Fejlett Fitnesz adatok

A fenix 2 számos olyan edzőfunkcióval lett megtöltve, mely mutatja az erőnlétét, valamint azt, hogy milyen formában van. Az első a VO2 max értéket megbecsülő üzemmód. Ha szívritmus érzékelővel használja, a fenix 2 számos olyan adat összegzéséből, mint a futási sebesség, percenkénti szívritmus, valamint annak változása, megbecsüli a szervezete által felhasznált percenkénti levegő mennyiségét. A VO2 max érték változásának követésével láthatja erőnlétét, valamint összevetheti azt a hasonló adottságú felhasználók értékeivel. Egyéb erőnléti funkcióként megtalálható a felépülési tanácsadó, valamint egy verseny előrejelző, mely az aktuális VO2 max szám alapján megbecsüli, milyen időt futhat egy versenyen..

Futásdinamika funkciók

A fenix 2 olyan kifinomult Garmin futóóra funkciókat tartalmaz, melyekkel megtudhatja, milyen formában van. Amennyiben HRM-Run érzékelővel használja együtt, a fenix 2 rögzíti az ütemét, függőleges oszcillációt és talajérintési időt. Ezek az adatok futásdinamika néven is ismertek, melyek javítják a futási hatékonyságát.

Úszási profil és Síelési üzemmód

A fenix 2 nem csak egy kültéri fitnesz eszköz. Speciális funkcóinak köszönhetően ideális társ úszás és síelés közben is. A Garmin Swim-től kölcsönzött jellemzők segítségével a fenix 2 követi a távolságot, ütemet, csapásokat és számos egyéb adatot. Csak adja meg a medence hosszát és kezdjen el úszni. A síelő mód jelzi a sebességet, távolságot, ereszkedést, valamint tartalmaz egy automata stoppert (mely a felvonón felfelé haladva szünetel). Mindezen felül akár a VIRB és VIRB Elite kamerák vezeték nélküli, kesztyűbarát távirányítójaként is használhatja a fenix 2-t az ANT+ kapcsolatnak köszönhetően.

Navigáljon az útjai során

Semelyik másik GPS navigátor és ABC óra (magasságmérő - Altimeter, légnyomásmérő - Barometer, iránytű - Compass) sem nyújtja ezt a vezető GPS-es technológiát. A fenix 2 átfogó navigációs és követési (trackelés) funkciót biztosít csak úgy, mint az utazási információkat, melyek a jelzett ösvényeken túl is segítik kirándulásai során. Beépített érzékelőinek köszönhetően jelzi az irányt, magasságot vagy akár az időjárás várható változását. A legkomolyabb környezeti hatásoknak is ellenáll, de mégis stílusos, így mindennapi karóraként is használható.

Rögzíti a nyomvonalat mozgása során, így könnyedén visszatalálhat a kiindulóhelyére. Rögzíthet útpontokat, mint a start- vagy célvonal, útjelzőpont, sátorhely, a járműve, vagy bármilyen fontos helyszínt. A fenix 2-vel készíthet és végignavigálhat útvonalakat, lementhet akár 1000 útpontot vagy 10000 nyomvonalat.

Tervezzen utazásokat és ossza meg kalandjait barátaival a BaseCamp segítségével. A fenix 2 mind ANT+, mind Bluetooth kapcsolódással rendelkezik, így vezeték nélkül oszthat meg nyomvonalakat, útpontokat, útvonalakat és geoládákat más (arra alkalmas) Garmin GPS-t használó ismerőseivel vagy okostelefonokkal.

Magasságmérő, Barométer, Iránytű

A fenix 2 ABC szenzoraival fontos valós idejű információkat közöl. A beépített magasságmérő emelkedés és süllyedés adatokat nyújt pontosan, míg a barométer a várható időjárás megbecslésére használható a rövid távú légnyomásváltozás figyelemmel kísérésével. A 3 tengelyű elektronikus iránytű akkor is mutatja az irányát, ha éppen nem mozog.

A fenix 2 automatikusan kalibrálja az ABC érzékelőket a GPS vevővel, valamint a helyszín ismeretében állítja be a pontos időt. A rendkívül pontos hőmérséklet méréshez használja az opcionális tempe külső hőmérőt.

Ellenáll a legdurvább környezeti hatásoknak is

A fenix 2 a rázkódásálló, kemény tokozást ötvözi a karcálló, hajlított ásványi üveggel. Nagy méretű LCD kijelzője van LED világítással, a biztos rögzítés pedig a poliuretán csuklópántnak köszönhető. Egy további szövetpánt is a csomag része, így szinte bármilyen csuklóméretre kényelmesen feltehető, legyen az akár egy vastagabb kabát csuklórésze. A fenix 2 akár 50 méteres mélységig meríthető, akkumulátorról pedig 50 órán át is működőképes lehet GPS-es üzemmódban (beállítástól függően), karóraként pedig akár 5 hétig is használható. Alapfunkció között megtalálható a riasztás, vibrációs jelzés, csipogás, stopper, visszaszámláló vagy világóra, mely több időzónát tud megjeleníteni egyidejűleg.

Maradjon kapcsolatban

Az Okos Értesítések segítségével email és szöveges üzeneteket, riasztásokat kaphat az óráján akkor is, ha éppen az ösvényen túrázik. A fenix 2 vezeték nélküli információt fogad az iPhone 4s vagy újabb telefonokról, így bármikor elolvashatja az üzeneteket, ha szeretné.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!