Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon Amphib Bold futócipő - aranyóra

Hamarosan elvihető lesz ez a futócipő 8.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebooakon!

összehasonlít 21 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Asics futócipők jóárasítva

Asics futócipő akció akár -60% kedvezménnyel

Akár 60%-ot is megtakaríthatsz, ha ezek közül az Asics futócipők közül választasz. Jó böngészést kívánunk! Nem találtad meg a legjobbat? Nézd meg teljes kínálatunkat! Gyere be a boltba, segítünk!

összehasonlít

Futócipő újdonságok 2018 tavasz/nyár

Ha a mindenkor legújabb futócipőket keresed az oldalunkon, ne menj sehová! Itt mindig megtalálod a legújabb futócipőinket, kategóriába rendezve

összehasonlít

CW-X Versatx Support Bra sportmelltartó

Kicsi vagy nagy? CW-X Bra a tuti!
12 500 Ft

Webáruház

Polar FT40 Pulzusmérős sport óra + 5000 Ft ajándékutalvány - KIFUTOTT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Utolsó forgalmazott ár: 38.900 Ft
Javasolt felhasználási terület: Fitnesz (állóképesség növelése, zsírégetés)
Hatékony edzés funkciók száma: 4
Műholdrendszer: nincs
Kollekció: Férfi
Szín: Fekete
Manuális célzóna: bpm - szívdobbanás per perc
Energia és teljesítmény mutató: Az eenergia és teljesítmény mutató egy könnyen használható funkció, amely az edzés közben elárulja, hogy az edzés inkább zsírégető edzés, vagy inkább erőnlét javító edzés. Az energia és teljesítmény mutató vizuálisan jelzi e két edzésfajta közötti középpontot - ha ez alá a pont alá megy, akkor zsírégető edzést végez, ha e fölé, akkor pedig az aerob erőnlétét javítja.
Edzésfájlok (összefogalalóval): 50
Polar fitnesz teszt: leméri az aerob erőnlétet pihenés közben, és megmondja a fejlődést
Polar Smart Calories: kalóriafelhasználás szintkülönbség kalibrálással
Polar OwnCode - kódolt átvitel: 5kHz
Grafikus célzóna kijelző: Az ön által éppen aktuális zóna adatait jelníti meg a kijelzőn, így órája segítségével nyomon követheti, hogy pontosan hol is tart edzésében
Szívérintés - óra gombok nélküli használat: Elérhetőek a készülék, gombnyomás nélküli funkciói
ZoneLock: A ZoneLock funkció segít összegyűjteni bizonyos mértékű intenzitást. A zóna rögzítésére az edzés megkezdése előtt és közben is lehetőség van - ehhez nyomja meg a gombot akkor, amikor a kívánt zónában tartózkodik.
ZonePointer: A ZonePointer szimbóluma azt jelzi az edzőkomputeren, hogy az előre megadott célzónán belül tartózkodik-e vagy sem. Ennek a funkciónak a segítségével elérheti a kívánt intenzitási/tempó/sebesség/iram célokat.
Edzésösszefoglaló: edzés eredményességi mutató
Heti történés: A heti előzményeknél a heti edzés adatok tekinthetőek meg. A hét kiválasztásával megtekintheti az adott hét edzés adatait.
Kompatibilitás: polarpersonaltrainer.com - opcionális
Nyelvi támogatás: Angol, német, spanyol, olasz
Stopper: nem
Vízállóság: 30 méter
Életkoron alapuló célzóna: Nincs
Pulzus: bpm/% - (szívritmus %-os formája)
Pulzus alapú célzónák hang -és vizuális jelzéssel: Használjon időzítőket, melyek megmondják, hogy mikor kell egy keményebb szakaszról könnyebbre váltani, és fordítva. Az időzítők idő- vagy távolság alapúak lehetnek.
Cikkszám: 90038871

Termék ismertető

Az FT40 segít abban, hogy elérje céljait azzal, hogy megismerteti Önnel a saját testét egy egyszerű edzésútmutatón keresztül. Meghatározza a helyes edzés intenzitást minden egyes alkalomra, úgy hogy élvezze azt és fejleszthesse állóképességét.

Adatátvitel

Adatrögzítő funkciók

Az óra funkciói

Edzésfunkciók

Test adatait mérő funkciók

Energia és teljesítmény mutató - Zsírégetés a célod? Vagy az edzettségi szinted fejlesztésére szeretnél koncentrálni? Az Energy Pointer vizuálisan megjeleníti edzéseid hatását.Fitnesz-teszt - Van öt perced? Ennyi elég a Polar Fitnesz-teszt számára, hogy nem csak minden szükséges információt összegyűjtsön az edzettségi állapotodról, de ki is elemzi, tájékoztat az eredményről, s el is tárolja, hogy össze tud hasonlítani korábbi eredményeiddel.

Intelligens kalóriaszámláló - Az OwnCal a jelenleg elérhető legpontosabb kalóriaszámláló. Az edzés alatt elégetett kalóriák számát a testsúly, a magasság, kor, nem, a maximális pulzusszám (HRmax) és az edzés intenzitása ismeretében számolja ki.

Edzési nehézség - Fejlődés fenntartásához fontos hogy az edzések és a pihenők között teljes egyensúly legyen. Az edzési nehézség státusát a polarpersonaltrainer.com oldalon találod mely, ahol könnyedén áttekintheted az egyes napok edzésterhelését, információt kapsz arra is, hogy mikor tarts pihenőnapot, mely napokon kell keményen edzened magad.

A doboz tartalma

A Polar FT40 óra használati útmutatója innen is letölthető
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!