Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Noname Thermo Tights téli futónadrág - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a futónadrág 12.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 3 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Vedd meg most legfrissebb térképed navigációdra

Megjelent a NaviGuide Magyarország v6.4

Regisztrálok

Magazin

inov-8 TUDÁSTÁR

Magazin / TESZTEK / inov-8 TUDÁSTÁR

inov-8 Urban running - Városi futás

Ha nincs lehetőségünk a szabadba futni, vagy nincs energiánk a fárasztó hétköznapok után zöld területre baktatni mindenki a városi utakat választja futási szenvedélyének kielégítésére.Szerencsére most már egyre több "sárga utat" kaphatunk a gyalogosok mellett. Erre fejlesztették ki az inov-8 NF - Lite 311 futócipőt!

inov-8 Off-trail - Extrém terepfutás

Ez az a két cipő amellyel a sziklán a füves terepen , a homokban mohás mocsaras csúszós talajon akár lejtőn tudsz biztonsággal közlekedni.inov-8 Mudclaw 272, és inov-8 X-talon 212

inov-8 MTN - Mountain Lite (magashegyi túra)

Ha azt akarjuk, hogy a bakancs fogja a bokánkat és az 50-100 km-en végig kényelmesen haladjunk akármilyen is a terep és az időjárás, akkor nekünk találták ki az inov-8 Griproc 325, inov-8 Roclite 400 GTX-et, vagy az inov-8 Roclite 390 GTX-et!

inov-8 Fast and Lite - Általános futócipő minden terepre

Flyroc és Terroc cipők azoknak akik sétálnak és néha futnak terepen.A cipőt kényelem és stabilitás jellemzi. A cipővel kényelmesen hólyagok és bőrkeményedés nélkül letudhatunk 50-100 km erdei túrát vagy futást is.

inov-8 Trail -Terepfutás

Amikor nem aszfalton vagy betonon futunk vagy a városban, hanem az erdőbe, mezőre kívánkozunk, parkban a kijárt ösvényeken futunk ritkán a kemény bitumenre lépne. Ezekre a futásokra lett megalkotva az F-lite és a Roclite futócipő.