Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Meru alakformáló/karcsúsító gél - aranyóra

Hamarosan elérhetők lesznek ezek a sportkrémek 2.660Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 4 500 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Vedd meg most legfrissebb térképed navigációdra

Megjelent a NaviGuide Magyarország v6.4

Regisztrálok

Magazin

Karácsonyi nyitvatartás és kiszállítási információ 2016

2016. 11. 21. 10:00

Kiemelten fontos információ!

Karácsony előtt csak az a csomag érkezik meg a futárszolgálattal, amelyikben raktáron lévő termék található, s legkésőbb 21-én 12 óráig meg lett rendelve. A nagy bevásárlási rohamra tekintettel érdemes minél előbb bevásárolni, hogy ne a futár érkezése jelentse az izgalmat, hanem az örömteli várakozás. December 24-én már nincs kiszállítás. Az elkésett rendelés már csak december 27-30 között érkezhet meg. Január hónapban mi 3-án kezdünk, így az év utolsó óráiban leadott rendeléseket is csak ez után tudjuk útnak indítani.

Kedves Vásárlóink!

Hamarosan nyakunkon a karácsony, kígyózó sorok mindenütt. Ha el szeretné kerülni a tolongást, ajánljuk webáruházunkat, ahol kényelmesen, parkolóhely keresgélése és idegeskedés nélkül vásárolhat. Mindemellett meghosszabbított, hétvégi nyilvántartással várjuk mindazokat, akik a személyes vásárlás mellett döntenek.

Bejárat az Angyalföldi út felől

A 2016. évi decemberi nyitva tartásunk a következőképpen alakul:

2016 karácsony és 2017 újév

Üzletünk szokásos nyitva tartása

hétfőtől péntekig:

9:00-18.00-ig

szombaton:

10:00-13:00-ig

vasárnap

zárva

Októberi és novemberi ünnepi nyitva tartás

október 23., szerda, '56-os Forradalom ünnepe

zárva

november 1., péntek, mindenszentek

zárva

Az ünnepet megelőző és követő napokon a nyitva tartásunk változatlan.
Október 23-án kiszállítás sincs.
2016. január 3-tól (keddtől) szokásos nyitva tartással várjuk ügyfeleinket, közben webáruházunk a nap 24 órájában rendelkezésükre áll

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy ha utánvétes (futárszolgálat által kiszállított) rendelésüket 2016. december 23-ig szeretnék megkapni, úgy rendelésüket legkésőbb 2016. december 21-ig legyenek szívesek leadni, így a küldemény biztos megérkezik az ünnepre. A 2016. december 23-án feladott csomagok már csak 2016. december 28-án kerülhetnek kiszállításra. December 24-27 között nincs kiszállítás.

Néhány gondolat a karácsonyról

A karácsony a kereszténység legnagyobb ünnepe. December 25-én Jézus Krisztus földi születésére emlékezik sok millió hívő. Az első nikaiai zsinat határozata értelmében Jézus Krisztus földi születésének emléknapja: az öröm és békesség, a család és gyermekség, az otthon és szülőföld ünnepe.

Noha a karácsony hagyományosan keresztény ünnep, nem csak hívők ünnepelnek ekkor. Új tartalommal töltődött fel, elvilágiasodott. A család, a szeretet, a béke ünnepe. Ez sem lebecsülendő, hiszen a család a legerősebb alapeleme a társadalomnak, támaszt nyújt, erőt ad a gondok megoldásához, s örömeink megosztásának legodaadóbb befogadó közössége. Az új generáció felnevelésének is elengedhetetlen eleme. Hitbéli meggyőződés nélkül is szép, tartalmas ünnep lehet. A nem hívők is a mai napig megtartottak a keresztény karácsonyból sok külsőséget is.

Ha máskor nem is tesszük, legalább karácsonykor gondoljunk azokra az ismerős és ismeretlen embertársainkra, akik nélkülözni kénytelenek a meghitt otthont, a kedves szót, magányosak, elesettek. Ne feledjük, hogy az elhagyatottan élők, az utcák vándorai, a mély szegénységben élők ugyanolyan érző emberek, mint mi magunk. Ha mást nem is tudunk nyújtani nekik, egy telefonhívás, egy kedves szó, egy mosoly nem kerül semmibe.

Legyen mindenkinek ünnep a karácsony!