Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Noname Koio Half Long running Tights - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 6 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

cipőt ajánlunk terepfutóknak

Salomon Sense Ride 2 (férfi) futócipő (bordó)

25 990 Ft

összehasonlít

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (világosbarna)

jakbőr kívül - belül
65 900 Ft

Kezd el most a futást

Asics Gel-Kayano 25 férfi futócipő (kék-citrom

Az ASICS legmenőbb és legnépszerűbb stabil futócipője most 21.000Ft-al jobb áron

34 990 Ft

összehasonlít

Magazin

Karácsonyi nyitvatartás és kiszállítási információ 2016

2016. 11. 21. 10:00


Kiemelten fontos információ!

Karácsony előtt csak az a csomag érkezik meg a futárszolgálattal, amelyikben raktáron lévő termék található, s legkésőbb 21-én 12 óráig meg lett rendelve. A nagy bevásárlási rohamra tekintettel érdemes minél előbb bevásárolni, hogy ne a futár érkezése jelentse az izgalmat, hanem az örömteli várakozás. December 24-én már nincs kiszállítás. Az elkésett rendelés már csak december 27-30 között érkezhet meg. Január hónapban mi 3-án kezdünk, így az év utolsó óráiban leadott rendeléseket is csak ez után tudjuk útnak indítani.

Kedves Vásárlóink!

Hamarosan nyakunkon a karácsony, kígyózó sorok mindenütt. Ha el szeretné kerülni a tolongást, ajánljuk webáruházunkat, ahol kényelmesen, parkolóhely keresgélése és idegeskedés nélkül vásárolhat. Mindemellett meghosszabbított, hétvégi nyilvántartással várjuk mindazokat, akik a személyes vásárlás mellett döntenek.

Bejárat az Angyalföldi út felől

A 2016. évi decemberi nyitva tartásunk a következőképpen alakul:

2016 karácsony és 2017 újév

Üzletünk szokásos nyitva tartása

hétfőtől péntekig:

9:00-18.00-ig

szombaton:

10:00-13:00-ig

vasárnap:

zárva

2020. június 7-én vasárnap egyedi nyitvatartás

08:00 - 10:00-ig
2016. január 3-tól (keddtől) szokásos nyitva tartással várjuk ügyfeleinket, közben webáruházunk a nap 24 órájában rendelkezésükre áll

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy ha utánvétes (futárszolgálat által kiszállított) rendelésüket 2016. december 23-ig szeretnék megkapni, úgy rendelésüket legkésőbb 2016. december 21-ig legyenek szívesek leadni, így a küldemény biztos megérkezik az ünnepre. A 2016. december 23-án feladott csomagok már csak 2016. december 28-án kerülhetnek kiszállításra. December 24-27 között nincs kiszállítás.

Néhány gondolat a karácsonyról

A karácsony a kereszténység legnagyobb ünnepe. December 25-én Jézus Krisztus földi születésére emlékezik sok millió hívő. Az első nikaiai zsinat határozata értelmében Jézus Krisztus földi születésének emléknapja: az öröm és békesség, a család és gyermekség, az otthon és szülőföld ünnepe.

Noha a karácsony hagyományosan keresztény ünnep, nem csak hívők ünnepelnek ekkor. Új tartalommal töltődött fel, elvilágiasodott. A család, a szeretet, a béke ünnepe. Ez sem lebecsülendő, hiszen a család a legerősebb alapeleme a társadalomnak, támaszt nyújt, erőt ad a gondok megoldásához, s örömeink megosztásának legodaadóbb befogadó közössége. Az új generáció felnevelésének is elengedhetetlen eleme. Hitbéli meggyőződés nélkül is szép, tartalmas ünnep lehet. A nem hívők is a mai napig megtartottak a keresztény karácsonyból sok külsőséget is.

Ha máskor nem is tesszük, legalább karácsonykor gondoljunk azokra az ismerős és ismeretlen embertársainkra, akik nélkülözni kénytelenek a meghitt otthont, a kedves szót, magányosak, elesettek. Ne feledjük, hogy az elhagyatottan élők, az utcák vándorai, a mély szegénységben élők ugyanolyan érző emberek, mint mi magunk. Ha mást nem is tudunk nyújtani nekik, egy telefonhívás, egy kedves szó, egy mosoly nem kerül semmibe.

Legyen mindenkinek ünnep a karácsony!