Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Meru alakformáló/karcsúsító gél - aranyóra

Hamarosan elérhetők lesznek ezek a sportkrémek 2.660Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 4 500 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Vedd meg most legfrissebb térképed navigációdra

Megjelent a NaviGuide Magyarország v6.4

Regisztrálok

Magazin

A Suunto bemutatta Spartan Sport óra szívritmust csuklón mérő változatát

2017. 01. 16. 13:08

A suunto Spartan kollekció tovább gyarapodik a Valencell technológiáját alkalmazó csuklón szívritmust mérő változataival. Az első ilyen Suunto óra a Spartan Sport Wrist HR lesz. Az USA-beli Valencell cég élen jár olyan biometrikus adatokat érzékelő eszközök fejlesztésében, melyek hordhatóak is. A Suunto Spartan család 2016 nyarán jelent meg a piacon, nagyon magasra téve a mércét a pontosság és megbízhatóság terén. A csuklón pulzust mérő változat 2017 tavaszán kerül piacra. A Suunto Spartan Sport Wrist HR karóra azonos multisport funkciókat nyújt majd, mint az alapváltozat, azzal az eltéréssel, hogy a beépített érzékelőnek köszönhetően nem kell hozzá mellkasi pánt és külső érzékelő. Cikkünk írásakor még kevés adat áll rendelkezésünkre, írásunkat bővíteni fogjuk, ahogyan újabb információkhoz jutunk.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!