Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Hanwag Singati jakbőr bakancs - aranyóra

Hamarosan elvihető lesz ez a jakbőr bakancs 20.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebooakon!

összehasonlít 55 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!! Állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

Mit rejt ma a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Magazin

Ne fuss, repülj! Az ASICS legkönnyebb és legpárnázottabb futócipője

2016. 07. 01. 17:24

Az ASICS bemutatja a DYNAFLYTE-ot, a gyors futás kulcsát Az ASICS legkönnyebb és legpárnázottabb futócipője, hogy urald a sebességet!

Nagyobb méretben is megtekintheted, ha a képre kattintasz!Nagyobb méretben is megtekintheted, ha a képre kattintasz!

Az ASICS bemutatja a DynaFlyte-ot, a valaha létező legkönnyebb és legpárnázottabb cipőjét, melyet azoknak a futóknak ajánl, akik gyorsaságra vágynak. Könnyű súlya és maximális párnázottsága révén a Dynaflyte felszabadítja a futók sebességpotenciálját, hogy bármely távolsággal gyorsan megbirkózzanak. A talp teljes hosszán végignyúló FlyteFoam középtalp által a DynaFlyte az első olyan termék, amely a mindennapok futóinak nyújtja az ASICS legújabban szabadalmaztatott középtalp-technológiáját. Növeli a futók sebességpotenciálját A DynaFlyte a gyors futás lehetőségét biztosítja ezzel a könnyűsúlyú cipővel, amely emellett egyedülálló csillapítást biztosít. A kisebb cipősúly miatt a futók kevesebb energiaveszteséget és hatékonyabb futást tapasztalnak, miközben jelentős potenciál szabadul fel bármely távolság gyors legyőzésére. A futócipő-fejlesztés legfőbb kihívása az, hogy megfelelő párnázottság kialakítása mellett a cipő súlya is csökkenjen. Kategóriáját megváltoztató újítással a Dynaflyte ezt a kihívást teljesíti és egyben áttöri a 300gr-os súlyhatárt, így ezzel az ASICS legkönnyebb futócipője. Súlya 270 gr.3 A DynaFlyte új dimenziókat nyújt azoknak a futóknak, akik a könnyű súly mellett kiemelkedő csillapításra vágynak és a gyorsaságukat szeretnék növelni.

Fedezd fel a FlyteFoam technológiát A Dynaflyte lelke a FlyteFoam - az ASICS által kifejlesztett könnyű és aktív technológia a csillapításra. Ez a technológia 2015 novemberében debütált a MetaRun cipőben. A DynaFlyte-hoz köthető a FlyteFoam első, igazán letisztult formája, mivel a középtalp teljes hosszán végighúzódva könnyű súlyt és egyben magas szintű, hatékony párnázottságot biztosít. A FlyteFoam egy 3 éves fejlesztés eredménye, amelynek során 300 prototípust teszteltek az ASICS fejlesztőlaboratóriumában (ASICS Institute of Sport Science). A FlyteFoam középtalp megerősített rostokból épül fel, amelyek a párnázottság és a forma megőrzését biztosítják, miközben így a középtalp 55%-kal lett könnyebb mint az iparági átlag és egyben ez az ASICS legkönnyebb középtalpa is.

Nagyobb méretben is megtekintheted, ha a képre kattintasz!Nagyobb méretben is megtekintheted, ha a képre kattintasz!

A cipő teljes hosszán végighúzódó FlyteFoam középtalppal a DynaFlyte a legmagasabb fokú párnázottságot biztosítja az ASICS futócipői között. Az ISS ígérete A Dynaflyte-ot a japán Kobe városában működő ASICS kutatási és fejlesztési központ - az Institute of Sport Science (ISS) tervezte és fejlesztette. Az ISS az ASICS lelke, ahol az elmúlt 30 évben számtalan amatőr és profi sportoló adatát elemezték és gondozzák, annak érdekében, hogy a termékfejlesztés számára megfelelő információ álljon rendelkezésre. Az ISS segítette abban az ASICS-et, hogy a futásról szóló kutatások élvonalába kerüljön. A termékfejlesztéshez kapcsolódó precíz szemléletmód vezetett az átütő technológiai újdonság. a Flytefoam kifejlesztéséhez. A Dynaflyte futócipő testesíti meg az ISS emberközpontú tudományos szemléletmódját és elkötelezettségét a folyamatos tökéletesítés felé, hogy az eredményekre és sebességre törekvő futóknak bármely futótávon új lehetőségeket nyisson. A Dynaflyte futócipővel a futók a Flytefoam technológia letisztult változatát tapasztalhatják meg. "Örülünk, hogy bemutathatjuk a Dynaflyte-ot és követhetjük, hogy segíti a Flytefoam a futókat a sebesség kiaknázásában". - mondta Dr. Tsuyoshi Nishiwaki, az ASICS Institute of Sport Science ügyvezető igazgatója és elnöke.

Nagyobb méretben is megtekintheted, ha a képre kattintasz!Nagyobb méretben is megtekintheted, ha a képre kattintasz!

Akcióban a Dynaflyte Az ASICS június 14-én globális bemutató estet szponzorált a Dynaflyte - az év egyik kulcstermékének - piacra dobása és az abban található technológia, a Flytefoam megjelenésének alkalmából, A bemutató során az ASICS interaktív installációt épített, a DynaFlyte Deck-et, amely egy speciális futópálya volt. A rendezvényt úgy szervezték, hogy megjelenítsék a cipővel kapcsolatos élményeket és vásárlói előnyöket. Az ISS-sel együttműködésben fejlesztették ki, hogy a futópályán színes fények és hangok által keltett különböző effektekkel jelenítették meg és érzékeltették a Dynaflyte által nyújtott előnyöket, a könnyű súlyt, a párnázottságot és a sebesség potenciálját. A rendezvényen a médiák képviselői és a véleményformálók az ASICS testre szabott Dynaflyte-pályáján egy tesztfutás során próbálhatták ki a Dynaflyte-ot. Az ASICS elit atlétái Ryan Hall és Candance Hill, valamint az ISS kutatói is is részt vettek a globális bemutató rendezvényen. Az ASICS legújabb és legfiatalabb síkfutója és atlétája, Candance Hill, így beszélt az ASICS-szel való együttműködésről ASICS: "Az egyik ok, amiért az ASICS-szel való partnerséget választottam, az az, hogy ők megértették, mit jelent számomra az a szemlélet, hogy gyors és a leggyorsabb legyek a versenyeken és a tréningeken".- mondta Hill. "Az ASICS új cipője bárkinél felszabadítja a sebességet, miközben könnyen és kényelmesen érezheti magát." 2016. júliusától a DynaFlyte futócipő nők és férfiak számára is kapható lesz az ASICS online webshopjaiban és a kiemelt running outletekben.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!