Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Polar A360 fittkarkötő-aranyóra

Ne gondolkozz sokat ha tetszik a okoskarkötő, nem tudhatod hányan nézik az oldalt most. Csapj le rá most - 17.000Ft-ot nyerhetsz meg egy lámpát!

összehasonlít 37 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Magazin

Garmin Connect Mobile alkalmazás

2016. 05. 23. 14:45

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Megújult, áttervezett, megfiatalodott (1)

Készen állsz? A legújabb és legjobb Garmin Connect Mobile nem csak jól néz ki, de igen gyors is. Az újratervezés nem csak szebbé tette a felületet, de átláthatóbb is, hogy neked csak a fitnesz-edzésedre kelljen figyelned, hogy elérd a céljaidat. A statisztikai adatok alapján jelzi, mikor jött el a mozgás ideje, mikor kell pihenned. Jelzi azt is, ha egyes céljaidat elérted. Virtuális edzőpartnered is lehet, s ellát hasznos tanácsokkal is.

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Figyeld, és oszd meg

Tömör, könnyen érthető grafikonok, térképek, s még sok egyéb más segít abban, hogy nyomon tud követni az elérni kívánt cél felé vezető utadat. Vezeték nélkül tudsz csatlakozni a Garmin Connect hálózathoz, hogy megoszd másokkal is ezeket az adatokat. A LiveTrack funkcióval edzés közben, valós időben is figyelemmel tudnak kísérni a barátok, családtagok. Ezen a kapcsolaton keresztül időjárási viszonyokról, előrejelzésekről értesülhetsz, s számos intelligens értesítés is eljut hozzád a kompatibilis készülékeket használva. Az aktivitásmérődet folyamatosan viselve azt is látni fogod, mikor üldögéltél, mennyit és milyen jól aludtál, s mennyi időt szántál mozgásra.

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Bluetooth-kapcsolat

A legújabb Garmin fitnesz-eszközöket könnyen társíthatod a kompatibilis okostelefonoddal. A Garmin Mobile Link funkció révén bárhol kaphatsz időjárási riasztást, értesítést kaphatsz a bejövő hívásokról, szöveges üzeneteket tudsz megnézni az órán. Az edzési adatokat is könnyedén fel tudod tölteni.

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Töltsd le az applikációt okos telefonodra!

iPhone Android WindowsGarmin Connect

Tökéletes társ (2)

A Garmin Connect tökéletesen együttműködik Garmin készülékeddel. Legyen szó akár a tevékenységek feltöltéséről, akár az edzéstervek letöltéséről, nem találsz a feladatra alkalmasabb megoldást.

Szerezz be egy Garmint!

A Garmin Connect az egyetlen, kifejezetten a Garmin készülékekkel rendelkező felhasználók számára létrehozott online közösség. Ha még nincs ilyen készüléked, akkor itt az ideje beszerezni egyet!

Sportfunkciók

Naplózta a kilométereket, ne veszítse el azokat. A Garmin Connect egy olyan online edzőeszköz, mellyel elemezhetők és megoszthatók a fitnesztevékenységek. Csatlakozz ahhoz a több millió felhasználóhoz, akik hozzád hasonlóan szintén futnak, bicikliznek, úsznak vagy túráznak. A Garmin Connect tökéletesen együttműködik a Garmin eszközzel és támogatást nyújt minden kitűzött fitneszcélhoz.

Csak rólad szól

Komolyan gondoljuk a testre szabást. A Garmin Connect funkciók bármilyen kombinációban hozzáadhatók a Dashboardhoz, ahol egyetlen pillantással áttekinthetővé válnak. Tanulmányozza a legutóbbi tevékenységének térképét és statisztikáit, tekintse meg a naptárat, kövesse nyomon a céljait és tartsa fenn a motivációt a barátai tevékenységét figyelve - mindezt egy helyen.

Ha csak edzés és verseny közben használja Garmin készülékét, a funkciók feléről lemarad. A Garmin Connect minden tevékenység esetén megjeleníti a térképet, hőmérsékletet, köridőket, különféle grafikonokat, attól függően, hogy milyen eszköze és tartozékai vannak, és hogy éppen hol tartózkodik. Tartalmaz mindent, ami az eddigi tevékenység és a fejlődés megtekintésére szolgál.

A fejlődés megtekintése

A fejlődés és a teljesítmény a beépített kimutatások segítségével elemezhető. Megkönnyítjük az átlagos köridő fejlődésének, a havi kilométerszám növekedésének nyomon követését, és az átlagos pulzusának az éves átlagtempóval történő összehasonlítását. A kimutatások hasznosak az edzőknek és bárkinek, aki szereti a fitnesztevékenységek elemzését.

Edzés a siker érdekében

Néha elkezdeni a legnehezebb. A professzionális edzésterveink félresöprik a kifogásokat. Válassza ki az edzettségi szintjét és az elérni kívánt célt, mi pedig feltüntetjük naptárjában az edzési és pihenési napokat a futó, kerékpáros és kombinált sportedzők útmutatásai alapján. A lépésenkénti útmutatás érdekében az edzésterv fel is tölthető a kompatibilis Garmin eszközökre.

Ismerkedés

Amikor az edzések kezdenek unalmassá válni, egy új pálya újabb lendületet adhat. Keressen a Garmin Connect felhasználói által létrehozott pályákat a világ bármely részén. A színkóddal jelölt hőtérképrétegen tekintse meg, hogy mennyire forgalmas egy terület, és ott milyen tevékenységek a legnépszerűbbek. Illetve keressen egy részt, és hasonlítsa össze teljesítményét olyan atlétákkal, akik a pálya ugyanazon részén versenyeztek.

Kapcsolat létrehozása

Akár a versenyszellem, akár a kíváncsiság motiválja, lépjen kapcsolatba barátaival, ellenfeleivel vagy a profikkal annak megtekintésére, hogy mennyire aktívak. Dicsérje meg barátját a legújabb személyi csúcsáért, illetve vonja kérdőre egy nagyon lassú átmenet miatt. A tevékenységek és megjegyzések is egyszerűen megoszthatók a Facebook, Twitter és egyéb közösségi webhelyek használatával. Bekapcsolható az adatvédelmi zár is, így nem kell amiatt aggódnia, hogy bárki megtekintheti az adatait.

(1) Forrás: Garmin (2) Forrás: Garmin ConnectHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!