Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

inov-8 terroc 330 futócipő - ARANYÓRA

Nyerj meg 11.000 Ft-ot Bármikor indulhat az Arany óra. Légy résen,csak egy órád van! Legyen egy jó futócipőd!

összehasonlít 19 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Vedd meg most legfrissebb térképed navigációdra

Megjelent a NaviGuide Magyarország v6.4

összehasonlít

Ha igazi túlélő vagy

Bear Grylls Gerber Ultimate tőr (félszerát penge) + tűzgyújtó

Bear ezzel a tőrrel minden feladatot megold.
A tőr kemény tokjában tűzgyújtó, és élező is található.
Kitűnő ajándék minden túrázónak.

20 690 Ft

összehasonlít

Magazin

Megszűnik a PDA készülékek támogatása a Naviextras-nál

2016. 02. 04. 16:51A Naviextras 2016. február 1-ji közleménye szerint megszűnik a PDA-n lévő szoftverek és térképek támogatása. Alábbiakban változtatás nélkül adjuk közzé tájékoztatójukat.
Bár szerepel a szövegben, de külön is szeretnénk kihangsúlyozni, hogy nem csak frissítés nem lesz több, de a meglévő szoftvert, térképet sem lehet a továbbiakban helyreállítani a naviextras.com oldalról.

"Tisztelt Felhasználó, Ezt az e-mailt azért kapta, mert van egy a Naviextras térképfrissítési portálon regisztrált készüléke. Tájékoztatni szeretnénk, hogy a jelen levél keltétől számított három hónap múlva megszüntetjük a készülék támogatását. (A tovább nem támogatott készülékek listáját itt találhatja meg.) Ez azt jelenti, hogy ezen időszak leteltével a Naviextras Toolbox nem ismeri fel többé a készüléket, és Ön nem tud többé semmilyen korábban megvásárolt tartalmat újra letölteni. Használni azonban szabadon használhatja a már letöltötteket, ameddig csak szeretné. Előfordulhat néhány olyan eset és helyzet, amikor a megvásárolt tartalom elveszik, és újra kell azt telepítenie a készülékre. Erre az esetre javasoljuk, hogy készítsen biztonsági másolatot. A biztonsági másolat a készüléken lévő tartalom másolata, és lehetővé teszi a tartalom visszaállítását adatvesztés vagy hasonló események bekövetkezése esetén.
Ha szeretne többet megtudni a biztonsági másolat készítéséről és a visszaállításról, olvassa el részletes útmutatónkat, amelyet az alábbi hivatkozásra kattintva érhet el. Amennyiben további segítségre lenne szüksége a visszaállításhoz vagy a készülékkel kapcsolatos egyéb problémája megoldásához a következő három hónap során, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésére. Az ügyfélszolgálat közvetlen elérhetősége."

A frissítési útmutató itt található

A támogatott készülékek listája ezen az oldalon található
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!