Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Silva Sec X fitneszpánt - aranyóra

Hamarosan elvihető lesz ez a fitneszpánt 15.000Ft-al olcsóbban! Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 9 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Vedd meg most legfrissebb térképed navigációdra

Megjelent a NaviGuide Magyarország v6.4

Regisztrálok

Ha igazi túlélő vagy

Bear Grylls Gerber Ultimate tőr (félszerát penge) + tűzgyújtó

Bear ezzel a tőrrel minden feladatot megold.
A tőr kemény tokjában tűzgyújtó, és élező is található.
Kitűnő ajándék minden túrázónak.

20 690 Ft

összehasonlít

Magazin

iGo SzülinApp, ajándék navigáció a Nav N Go Kft-től

2015. 04. 21. 16:32

Mit adnak manapság ingyen?! - sóhajtunk időnként. Valóban nem sok mindent, de most igazán együtt ürülhetünk a iGo tizedik születésnapjának, s egy magyar cég töretlen sikerének. Tíz napig letölthető az iGO Navigation SzülinApp.

Korlátozások

Letöltés

2015. április 29-ig tölthető le, a későbbiekben nem. Ha már olyankor olvasod ezt az írást, akkor sajnos már lemaradtál. Azt javasoljuk (s a telepítő is figyelmeztet rá), hogy Wi-Fit-t használj a letöltéshez, mert terjedelmes állományról van szó! A telepített program helyigénye kb. 200 Mb. (Nekünk az első napon gyorsan, zökkenőmentesen letöltődött.)

Megjegyezzük, hogy az alkalmazást csak iPhone és iPad, valamint Androidos okostelefonodra tudod letölteni: 7"-nál kisebb képernyő-átmérőjű készülékekre, Android 4.0 rendszerszámtól felfelé és iOS 6 operációs rendszertől vagy iPhone 4S-től újabb verziószámú rendszeredre, s csak Magyarországon.

A letöltésben ez a link lehet a segítségedre

Letöltöttük, megnéztük, kipróbáltuk, megtartjuk

Első indításkor be kell állítani néhány alapvető dolgot, felület nyelve, hangok, mértékegységek stb. Ha nincsenek extra igényeid, elég csak mindent elfogadni. Máris használható. A menü betűi élesek, minden méretben jól olvashatóak (LG70 4.5" készülék), a hangbemondás jól érthető, bármelyiket is választod (Ötféle magyar hangból választhatsz, de ha viccesre vágysz, az nem található köztük).

Legfontosabb funkciók

Mivel az okostelefonod tulajdonsága eltérhet a mienkétől, a GPS megtalálására nem tudunk egzakt választ. Félig borult ég alatt 3-4 másodperc kellett hozzá nekünk. A beállítások között nem találtunk útra helyezés lehetőséget, a kis nyíl időnként félrecsúszott kissé. A beállítások egyébként bőségesek. Az első rácsodálkozás után személyre szabhatod, a mentalitásodnak, kedvednek megfelelően. Pl., hogy figyelmeztessen-e, milyen érdekes helyek vannak a közelben. Amit biztosan állítani fogsz, az a tervezés módja. Gyors, rövid, jól követhető, zöld. Ez a négy fő lehetőség. A Gyors olyan útvonalat tervez neked, aminek megtételéhez a legkevesebb idő kell. Az idő nem számít, de a lehető legrövidebben szeretnél célhoz érni? Akkor a Rövidet válaszd. Ezt a kettőt ötvözi a zöld. Ezt javasoljuk, mert optimálisan kombinálja a gyorsaságot a kis távolsággal. Vannak, akik nem szeretik a bonyolult manővereket, nehezen átlátható kereszteződéseket. Nekik való a Jól követhető lehetőség. A másik pedig az, mit szeretnél elkerülni. Év elején nyakunkba zúdult a megyei útdíj, s a korábban ingyenes autóutak, városokat elkerülő autópálya-szakaszok fizetőssé válása. Ha bekapcsolod a fizetős utak elkerülését, a pótdíjak is el fognak kerülni. Tesztelésre még nem volt módunk, de a megyei rendszert is ismeri.

Ami egyetlen komoly fájdalom, az az aktuális forgalmi adatok hiánya. Ezt némileg kompenzálja, hogy általános forgalmi információk alapján az alkalmazás tudja, hogy az adott napszakban milyen forgalom szokott lenni, s ez alapján ad tanácsot az útvonaltervezéshez. Ha már úton vagy, akkor is kaphatsz tanácsokat, ha gyorsabb vagy rövidebb útvonal is adódik a célodig. Ha észleli, hogy az autópályán váratlanul csökkent a sebességed, ekkor is kapsz alternatív útvonalra javaslatot. Napjainkban, amikor rengeteg az útfelújítás miatti torlódás, az útlezárás, ez nem sokat ér a kritikus helyeken, de a semminél több.

Bővebb információt szeretnél?
Olvasd el az iGo SzülinApp hivatalos oldalát
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!