Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Compressport Full Tights kompressziós nadrág - aranyóra

Nyerj meg 11.000 Ft-ot Mai nap folyamán bármikor indulhat az arany óra. Légy résen, csak egy órád van! fuss divatosan!

összehasonlít 28 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Vedd meg most legfrissebb térképed navigációdra

Megjelent a NaviGuide Magyarország v6.4

összehasonlít

Ha igazi túlélő vagy

Bear Grylls Gerber Ultimate tőr (félszerát penge) + tűzgyújtó

Bear ezzel a tőrrel minden feladatot megold.
A tőr kemény tokjában tűzgyújtó, és élező is található.
Kitűnő ajándék minden túrázónak.

20 690 Ft

összehasonlít

Magazin

Garmin újdonságok CES 2015 Las Vegas

2015. 01. 06. 13:43
A 2015-ös CES-en (Consumer Electronics Show 2015) a Garmin bemutatta a GPS-alapú sportóráit. Négy, teljesen eltérő terméket úgy tervezték, hogy a bimbózó okosórapiacon mindenki megtalálja a neki leginkább megfelelőt. A Fenix 3 és Epix óra-központú, míg a Vivoactive a fitnesz edzéseket végzők kedvence lehet. Megújult a Vivofit is. Új funkciók mellett elegáns, akár ünneplő ruhához is illő prémium kiadással is bővült.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz A Fenix és Fenix 2 már ismert lehet előtted. A most piacra kerülő harmadik generációs multisport óra 100 méterig vízálló, rendelkezik barométerrel és magasságmérővel. Támogatja a legkülönbözőbb szabadtéri és fitnesz sportokat, mint futás, úszás, kerékpározás, síelés, snowboardozás. Számos applikációt, widgetet is le tudsz rá tölteni erre az igazán okos órára. Az erős napfényben is jól látható színes kijelzője könnyebbé és gyorsabbá teszi az adatok értelmezését edzés közben is.Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Turistáknak, természetjáróknak kedveskedik a Garmin a strapabíró Epix navigációs órával. Fennhangon navigál, így nem kell a kezeidet is használni a tájékozódáshoz. Kétnormás, azaz a GPS mellett a Glonass műholdjait is felhasználja a pontos helymeghatározáshoz. Színes kijelzőjén a térképek a papír alapú turistatérképekhez hasonlóan színesben jelennek meg. Megtalálható rajta egy, a teljes földet lefedő domborzati alaptérkép, mely (előfizetéssel) birdseye műholdképekkel és további térképpel bővíthető. Ehhez 8 Gb belső memória áll rendelkezésedre. Külső szenzorokkal mérni tudja a hőmérsékletet, szívritmust és így tovább. A többi Garmin órához hasonlóan csatlakozni tud a Garmin IQ bolthoz, melyből számos applikáció és widget tölthető rá.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

A Vivoactive középpontjában a fitnesz-rajongó áll. Könnyű és ultra vékony okosóra. Segít megőrizni az egészséget, testi-lelki kondíciót. Olyan sporttevékenységekhez használhatod, mint például futás, kerékpározás, úszás vagy golfozás. Annyira kényelmes és könnyű, hogy akár egész nap is viselheted. Színes, érintőképernyős kijelzőjén még erős napsütésben is nyomon követheted a GPS szolgáltatta adatokat, az okosóra funkciókat, szíved ritmusát. Sőt testre is szabható, hogy a téged leginkább érdeklő adatok kerüljenek előtérbe. A Garmin IQ boltból számos alkalmazást tölthetsz rá, amellyel tovább bővítheted a funkciók számát.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszA Garmin Vivofitet is ismerheted oldalunkról. Az új funkciók még több segítséget adnak az élethosszig tartó egészségmegőrzéshez. A vizuális jelzések mellett hangos figyelmeztetést is kapsz, ha ideje felkelni és mozogni. Háttérvilágítást is kapott, így gyenge fényben is le tudod olvasni a kijelzőjét. Eddig is sokféle színű óraszíjból válogathattál, a variációk száma tovább bővült. Signature Series pántja bőr vagy rozsdamentes acél.
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!