Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Compressport Full Tights kompressziós nadrág - aranyóra

Nyerj meg 11.000 Ft-ot Mai nap folyamán bármikor indulhat az arany óra. Légy résen, csak egy órád van! fuss divatosan!

összehasonlít 28 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Vedd meg most legfrissebb térképed navigációdra

Megjelent a NaviGuide Magyarország v6.4

összehasonlít

Ha igazi túlélő vagy

Bear Grylls Gerber Ultimate tőr (félszerát penge) + tűzgyújtó

Bear ezzel a tőrrel minden feladatot megold.
A tőr kemény tokjában tűzgyújtó, és élező is található.
Kitűnő ajándék minden túrázónak.

20 690 Ft

összehasonlít

Magazin

Tele van energiával - Brunton áramforrások

2014. 02. 11. 09:56

Megérkeztek üzletünkbe a Brunton legújabb áramforrásai.

HYDROGEN REACTOR

Bemutatásukat kezdjük a Hydrogen Reactor-ral. Sokan emlékszünk még a Szalacsi-féle a "a vízbül veszi ki a zokszigént" elhíresült mondatra. Itt mondhatni majdnem erről van szó. Vízből hidrogént nyerünk, a hidrogénből vizet. Közben mintegy melléktermékként áramot nyerünk.
Ez a tenyérben elférő készülékbe egy kis hidrogéntartályt helyezve jutunk elektromos energiához, miközben egy kevés gőz keletkezik. Két hidrogéntartály jár hozzá, amely annyi energiát szolgáltat, mint kb. harminc darab AA elem.

A nagyobb képért klikk a fotóra!Nézd meg a termék részletes adatlapját

Mire elegendő ez? A két tartályt elhasználva 8x tudod teljesen feltölteni a fejlámpádat, mp3 lejátszódat, digitális fényképezőgépedet. 6x tölthető vele az okostelefonod vagy a GPS-ed. Kétszer töltheted tele energiával e-book olvasód.
És mindezt bárhol, bármilyen körülmények között. Vízálló, ütésálló, biztonságos. Olyan helyen is bátran használható, ahol nagyon szigorú biztonsági és/vagy környezetvédelmi előírásoknak kell megfelelni. A hidrogén a levegő egyik alkotóeleme, nincs káros hatása. A működés során keletkező minimális vízpára sem okoz gondot sehol.
Gyakori kérdés a különféle fórumokon, mire is vonatkozik a garancia. A kérdező rendszerint csalódik, hiszen csak a gyártás során keletkezett hibákat javítják ingyen, s csak meghatározott ideig.
Nos, a Brunton Hydrogen Reactor esetében ez nem így van. Még azt a készüléket is visszaviheted cserére vagy javításra, amelyen átment egy tank. Időbeli korlát sincs.

Mit tegyek, ha kiürült a két hidrogéncella?
Dobhatom el az egészet?

Nézd meg a termék részletes adatlapját

Eldobhatod, de csak akkor tedd, ha a ősembernek állsz, s száműzöl minden kütyüt. Ezek a tartályok újra tölthetők hidrogénnel. Várhatóan ki fog épülni egy hálózat, ahol csekély térítés ellenében feltöltik. Hamarosan megérkezik hozzánk egy töltő, s az üzletünkben is mód lesz erre. Ha gyakran használod, sokszor kellene újra tölteni, akkor érdemes elgondolkodnod saját töltő vásárlásán.

H2O Hydrolizer

Nézd meg a termék részletes adatlapjátElső pillantásra ütősnek tűnhet az ára. Ám, ha összeadod, mennyit költesz elemekre, akkumulátorra, töltőre egy évben, akkor már nem is olyan drága. Ha tényleg sokszor és sokféle kütyüt használsz, a beruházás hamar megtérül. És erre is igaz az, amit a Reactorról írtunk: egyszer kell csak megvenned, s történjen vele bármi, a gyári garancia a nem rendeltetésszerű használat esetén is érvényesíthető. Ha az eddig használt akkutöltőd a garanciális idő lejárta után egy nappal tönkrement, dobhattad ki, mert nem érdemes javítani. Ennél ez nincs.
Nem mellesleg nem dobálsz el környezetkárosító anyagokat bőven tartalmazó elemeket, akkumulátorokat, töltőket.

Autóból a szabadba - na de mi legyen az elemekkel?

Nomád (félnomád?) életünket gyakorta autóban ülve kezdjük meg. Túrázni, táborozni, szabadban lenni és élni autóban ülve indulunk. Közben a szivargyújtóról jól feltöltjük a telefont, fényképezőgépet, egyéb áramra éhes dolgainkat. De ezek egy idő után lemerülnek, az erdőben, sivatagban meg aránylag ritka a megfelelő dugalj.

TORPEDO 2800

Csomaglista: autós töltő, USB átalakító, összekötő kábel, tölthető akku 2 garnitúra, eldobható elem 8 garnitúra. Meg egy serpa, aki cipeli. Nem egyszerűbb egy Torpedo 2800-at bevetni? Az autóban bármit tölthetsz vele, amit USB-ről tölteni lehet (standard és micro USB kimenete van). Amikor már távol vagy a járműtől, lemerülőben a fejlámpa, fotómasina, telefon, a GPS, semmi gond. Összekötöd a Torpedo 2800-zal, s mehet a töltés.

A nagyobb képért klikk a fotóra!Nézd meg a termék részletes adatlapját

Nézzük néhány példát. Digitális kamerádat, UV víztisztítódat három alkalommal "tankolhatod meg", kétszer lehet feltölteni vele egy okostelefont, fejlámpát, mp3 lejátszót. Erre is vonatkozik a Brunton azon nagyszerű ajánlata, mely szerint minden körülmények között biztosítják neked a cserét vagy javítást, ha bármely okból elromlana.

Vágd zsebre a világot

...de legalább a Pulse 1500-at! A fentebb bemutatott termékeket elsősorban azoknak ajánlottuk, akik túlélő túrára, táborozásra indulnak, vagy kirándulnak. A Pulse 1500 olyan kicsi, s annyira könnyű, hogy azoknak is nagyon hasznos, akiknek minden feleslegesen cipelt gramm is sokat számít. A futók, terepfutók biztosan örülnek egy olyan megbízható áramforrásnak, amelyet könnyedén zsebre tudnak tenni.

PULSE 1500

Nézd meg a termék részletes adatlapjátMegmértük négy szokványos elem tömegét, eredményül 90 grammot kaptunk. A Pulse 1500 mérete nagyjából ezzel azonos, de csak 56 g. USB-ről lehet feltölteni, s USB kimenetről (standard és micro) tud tölteni más készülékeket. Jellemző példák: kétszer töltheted fel a futóórádat, mp3 lejátszódat vagy digitális fényképezőgépedet. Egyszer a GPS-t, bringás komputered vagy okostelefonod. Szakadó esőben, vagy vízi sport közben is működőképes, s természetesen erre is igaz a mindenre kiterjedő kezesség.

Akinek semmi nem elég - 9000 mAh

Már ismerős lehet neked is a Brunton Inspire tápegység, a maga 3200 mAh kapacitásával. Korábban azt írtuk, ez a leghatékonyabb mobil tápegység, melyet használhatunk úgy is, mint egy szokványos akkumulátort, de töltőként is. Elkészült a nagyobb testvére, amely már 9000 mAh-t tud.

RESYNC 9000

5 voltot szolgáltató (2.100 mA) akkumulátor mindenféle olyan cuccodhoz, amelyet standard vagy micro USB-ről tölteni lehet. Nem csak feltölteni tudod a készüléket, de mobil, külső áramforrásként is működhet. A beépített akkumulátort a tartozékként kapott hálózati töltőről (5 volt), szivargyújtó kábelről (12 volt) tudod feltölteni. Kimenete pedig normál és micro USB.

Nézd meg a termék részletes adatlapját

Mit tud a teljesen feltöltött Resync 9000?Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!