Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Meru alakformáló/karcsúsító gél - aranyóra

A mai arany óra elkelt! A szerencsés nyertes, aki elsőként lecsapott rá: sziklasik

összehasonlít 4 500 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Vedd meg most legfrissebb térképed navigációdra

Megjelent a NaviGuide Magyarország v6.4

Regisztrálok

Magazin

Silva matrózzsák akció

2016. 07. 26. 12:51


Spartan Rcae super vizes akadály Október végén???? Kinek kell ez? Ha akarod, hogy az akadály után a mellényed, a pólód ne tökig vizes legyen vigyél a mellényedben egy kicsire összehajtható vízálló matrózzsákot, amiben a vízben vizesed a száraz cuccot, majd a kijövetel után átöltözöl. 30 másodperc macera és utána a maradék futamon száraz maradsz, és nem fagysz meg ha már nem bírsz futni.

Ha megrendeled a neten bejöhetsz a multinavigátorba este 18:00-ig nyitva vagyunk, de levisszük magunkkal a versenyre is mert indulunk, és Tokajban is átveheted

Spartan super Tokaj 2016 vizes akadálySpartan super Tokaj 2016 vizes akadály

Bár a hegyen-völgyön járva a pulcsink nem fog elúszni egy vad patak vizével, de gyakran szakad le az ég mostanában. Van, amikor fel tudunk készülni már indulás előtt is az esőre, de ebben az évben is volt nem egy váratlanul érkezett hatalmas zápor, zivatar. Az ember igyekszik minimálisra csökkenteni az úti holmit. Mérete és súlya miatt is dilemma elé állítja a vándort, sportolót, milyen időjárásra készüljön fel.
Nos, a Silva Carry Dry Bag matrózzsákot választva egyik sem lehet gond. Üresen alig van súlya, és igen kis helyen elfér. Állandóan magunknál tarthatjuk. A legnagyobb, 36 literes változata is kevesebb, mint 7 deka. Lezárása csak néhány mozdulat.
Kopásálló szövete sok mindent kibír, de szúró, éles tárgyakat tokjában, vagy elcsomagolva tegyünk bele. Erős és könnyű 30 denier Cordura anyagból készült, a mechanikai hatásoknak jól ellenáll ripstop szövésű. Négyféle méretből lehet választani.

Több méretben kapható!
A nagyobb képért klikk a fotóra

Nem sok kellemetlenebb dolog történhet a túra, vagy több napos verseny során, mint amikor a váltóruha nyirkossá válik, elázik, irataink, egyéb holmijaink vízben úsznak. Ez a termékünk megóv mindent, amikre szükségünk van, de nincs barátsággal a vízzel. Üresen alig foglal helyet, könnyű is, így akár állandóan is magunknál tarthatjuk. Lezárása csak néhány mozdulat. Szúró, éles tárgyakat tokjában, vagy elcsomagolva tegyünk bele. Erős és könnyű Denier Cordura anyagból készült, a mechanikai hatásoknak jól ellenáll ripstop szövésű. Négyféle méretből lehet választani.

Silva Carry Dry Bag matrózzsák
Űrtartalom: 6 liter
Listaár: 3.590 Ft
Akciós ár: 3..250 Ft


Silva Carry Dry Bag matrózzsák
Űrtartalom: 12 liter
Listaár: 4.500 Ft
Akciós ár: 4..150 Ft


Silva Carry Dry Bag matrózzsák
Űrtartalom: 24 liter
Listaár: 5.800 Ft
Akciós ár: 5.220 Ft


Silva Carry Dry Bag matrózzsák
Űrtartalom: 36 liter
Listaár: 8.700 Ft
Akciós ár: 7.830 Ft
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!