Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Noname Thermo Tights téli futónadrág - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a futónadrág 12.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 3 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Ajándék fejlámpa neked

Ajándék fejlámpa kupon, ha most vásárolsz futócipőt

Ha mostanában szükséged lesz új futócipőre.
Akkor most vedd meg! ne várakozz, minden cipő mellé egy futó fejlámpát adunk ajándékba.
Részletek a kupon oldalán.

1 Ft

összehasonlít

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Futócipővel órát nyerhetsz!

Garmin Fenix 5X Plus nyeremény kupon

Egy futócipőért, a Garmin Fenix 5X Plus csúcs kategóriás, GPS-es okosórája!
Vedd meg most az őszi/téli futócipődet és nyerj egy 280e.Ft-os GPS-es órát.

1 Ft

összehasonlít

Asics futócipők jóárasítva

Asics futócipő akció akár -60% kedvezménnyel

Akár 60%-ot is megtakaríthatsz, ha ezek közül az Asics futócipők közül választasz. Jó böngészést kívánunk! Nem találtad meg a legjobbat? Nézd meg teljes kínálatunkat! Gyere be a boltba, segítünk!

összehasonlít

Futócipő újdonságok 2018 tavasz/nyár

Ha a mindenkor legújabb futócipőket keresed az oldalunkon, ne menj sehová! Itt mindig megtalálod a legújabb futócipőinket, kategóriába rendezve

összehasonlít

CW-X Versatx Support Bra sportmelltartó

Kicsi vagy nagy? CW-X Bra a tuti!
12 500 Ft

Magazin

STEPHEN REGENOLD - inov-8 ROClite 285 teszt

2010. 07. 07. 16:37

Halálig szerettem.
Ez történt első pár Roclite 285-ömmel, a cipő amit egy évnyi folyamatos használat és pár száz mérföldnyi terepfutás elnyűtt a lábam alatt. A cipő - könnyű és hajlékony, egy kis ragadós-gumi fogakból álló talpal - hajlékonynak, gyorsnak és biztos tapadásúnak bizonyult a tájfutásokon, terepfutó találkozókon és azon a fél tucat kalandos versenyen, amin egész évben részt vettem.

Három évvel ez előtt történt, hogy a hálós borítás az első párról, végül teljesen leszakadt. A talp elkezdett darabokra esni. Most a negyedik pár 285-öst nyúzom, ami nem a valaha készült legtartósabb cipők egyike. De újra és újra a kedvencemmé vált.

inov-8 ROClite 285

Az általam az évek folyamán tesztelt tucatnyi terepfutó cipő közül, azok a Roclite 285-ösök a legkényelmesebbek és nagyszerűen bizonyítottak az adott természeti viszonyokat figyelembe véve, melyek az inov-8 Ltd.-nek egy független, unisex cipői. Az ösvényeken valótól, a fák közti terepfutásig a cipők csak ritkán hagytak cserben.

Ez egy fapados termék. Nem fogja mindenki szeretni a minimalista érzést.
Az én 13as méretű inov-8 285-ösöm tömege csak 367 gramm cipőnként. (Ez a harmadik legkönnyebb az összehasonlított modellek közül.) Egy belső, közepes-rázkódáselnyelésű talpal és szinte sarokkitöltés nélkül. Érzed a talajt, sziklákat, és minden mást a lábad alatt. A cipő elején lévő védelem a lábtőnél, már nem is létezik. Továbbá az utcai futáshoz ezek a cipők általában nem jók. Számomra ezek a cipők túl minimalisták hogy aszfalton edzek velük.

De a hegyekben, vagy az erdőben, az "elit táj és terepfutó versenycipő" ahogy a cég hívja olyan, mintha testem kiegészítése lenne. Minden egyes talajérintése precíz. Nincs igazán saroktól lábujjig gördülés.
A ragadós gumi és cipőtalp, megtapad sziklán, talajon, sárban (habár ugyanúgy megcsúszik, mint más gumitalpú cipők a havon, jégen, nedves gallyakon, leveleken és lehullott fadarabokon).

ROClite 285 elhasználva

A érzés a 285-ös által nyújtott "természetes" érzés a az inov-8 által kialakított egyedi talpfelépítésnek tudható be ami gumi csatornákat vagy "ujjakat" tartalmaz, hogy felélénkítse a "plantar fascia ligamentumot" a talpban.
A tervezés lényege az, hogy megnöveljék a stabilitást a boltívekben, ami a kanyarokban növeli (a cipő hajtóerejét).

Átejtésnek látszik, tudom. De a 285 megbízhatónak bizonyult a hosszú évek nehéz próbák során.

A vállalat boltjai, annak cégér-csapatterve, ami irányvonalként képes növelni a hatékonyságot és csökkenteni az elégedetlenséget

Nálam, ez bejött.
A cipő gyorsabbnak és sokkal természetesebbnek tűnt mint bármi más amit valaha befűztem és tapasztaltam a talpam alatt. - Stephen Regenold a www.gearjunkie.com alapítója és szerkesztője.