Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon - S/LAB EXO Exo Half Tight - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a nadrág 15.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 21 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Vedd meg most legfrissebb térképed navigációdra

Megjelent a NaviGuide Magyarország v6.4

Regisztrálok

Magazin

Partner Program 2010 - Tavaszi sorsolás megtörtént

2010. 05. 02. 16:54

A sorsolás lezajlott:

Nyilvános sorsolás: 2010. május 1. szombat, Tipo kupa
Tájfutó verseny, Budajenő/Telki közel Budapesthez.

Ha nem tudsz jelen lenni a sorsoláson akkor is lehetsz szerencsés, mert a kisorsolt partnerünk biztosan megkapja ajándékát, amit átvehet üzletünkben vagy elküldjük neki postán.

A Tipo Kupán megtörtént a sorsolás, amit már sok vásárlónk várt! Sorsolásunkat a egy a résztvevők közül választott sorsolási biztos felügyelte és a két apró segítő, húzta ki a nyertes nevét.A sorsolás képekben!A szerencsés nyertesünk Pap Attila, aki egy Silva L1 MIDNITE fejlámpát vásárolt a multiNavigator.hu üzletéből.Partner Program 2010 részletei:

A multiNavigator.hu hűséges látogatóinak - vásárlóinak kedvezményes vásárlást biztosít egész 2010 évben év végéig.


Vásárolj 2010. április 30-ig!
Regisztrálj a partner programba és nyerd vissza a megvásárolt termék árát.


Kik lehetnek a partner kedvezmények előnyeinek haszonélvezői?

  1. Akik beregisztrált látogatói oldalunknak és kérik-kapják a heti kétheti rendszerességgel küldött hírlevelünket újdonságainkról és akcióinkról, eseményekről, hírekről.
  2. Akik interneten keresztül rendelik meg a kiválasztott termékeket még akkor is ha a boltban szeretnék megnézni, felpróbálni megvásárolni.
  3. Akik éves szinten legalább három terméket, összesen legalább 35.000ft-értékben rendelnek és vásárolnak Interneten keresztül.
  4. Akik olyan sportklubnak a tagjai amellyel a GPS Trade Kft-nek vagy a multiNavigator.hu-nak partneri együttműködési szerződése van. (regisztrációra nekik is szükségük van - de nincs kötelező vásárlási limit)
  5. Akik a Magyar Természetbarát Szövetség tagjai az általuk kibocsátott Természetbarát/Turista Kártya birtokosai. (regisztrációra nekik is szükségük van - de nincs kötelező vásárlási limit)
  6. Akik a jelen tavaszi akciónk keretén belül egy internetes rendelést/vásárlást tesznek 2010. április 30-ig vásárlási értéktől függetlenül.
  7. Akik 2010. január-február folyamán legalább egyszer interneten keresztül vásároltak értéktől függetlenül. (a partner státuszhoz nekik is szükségük van regisztrációra ha eddig nem tették meg, és hírlevél fogadásra. lásd 1.pont)Milyen előnyökkel jár ha valaki partner felhasználóként jelentkezik be?Ha érdekes lehet számodra ez a partnerség és a vele járó kedvezmények ami mellé nincs kötelezettséged, akkor most lehetőséged van egy Internetes vásárlással a partneri regisztrációra 2010 április 30-ig, hogy egész éven át kedvezménnyel vásárolhass folyamatosan bővülő kínálatunkból.

Egy kis további kedvcsináló a partnerséghez:

Vásárolj 2010. április 30-ig!
Regisztrálj a partner programba és nyerd vissza a megvásárolt terméked árát.


Az akcióban meghirdetett nyereménysorsolás feltételei: A regisztrált partnerprogramban résztvevő ( az időszakban beregisztrált és korábban regisztrált partnerek egyaránt ) 2010. március 1. és 2010. április 30. között interneten keresztül rendelő vásárlók közt kisorsoljuk azt a szerencsés partnerünket aki a megvásárolt termékének árát visszakapja vásárlási utalvány formájában.
Ha az időszakban több vásárlás is történt interneten keresztül, a legmagasabb értékű termék/vásárlás árát nyerheti vissza.
A kisorsolt vásárlási utalvány az üzletünkben vagy webáruházunkban bármely termékre levásárolható és átruházható.
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!